وی با تاکید بر اینکه باید به فرهنگ ارزشی امر به معروف و نهی از منکر بیش از پیش توجه شود، اظهارداشت: دشمنان همواره تلاش میکنند تا بی تفاوتی را در جامعه نهادینه سازی کنند، به همین جهت وظیفه ما این است که نگذاریم تنهایی ها رواج یابد و در این راستا می توان با تکیه بر جلب حمایتهای مردمی که از مبانی اصلی جمهوری اسلامی ایران است، گام برداشت.
این مقام قضایی سپس با تاکید بر جلب مشارکت های مردمی گفت: نیاز است بسیاری از دعاوی و جرایم به وسیله خود مردم حل شود، به گونه ای که ابتدا زمینههای وقوع اختلاف و آسیب شناسایی و سپس با مشارکت مردم مرتفع شوند.
قویدل با اشاره به اینکه ایجاد صلح و سازش و اصلاح ذات البین در آیات و راویات زیادی به صراحت بیان شده است، تصریح کرد: بر اساس سند تحول دستگاه قضایی، قوانین و اسناد بالادستی و سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) که تاکید بر اجتماع محوری و جذب مشارکتهای مردمی است، می توان ضمن راهبری گروه های مردمی، بسیجی و جهادی، شهردار محلهها، شورای اجتماعی، هیات امنای مساجد و هیئات مذهبی، از ظرفیت آنها جهت رفع مشکلات مردم و کاهش آسیب های اجتماعی استفاده کرد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه نگاه کیفری صرف به دنبال سرکوب و مجازات فرد مجرم است، افزود: نباید اجازه دهیم به افراد برچسب بزه بخورد بلکه باید با اقدامات پیشگیرانه، اصلاح گرایانه و حمایتی از آنها محافظت شده و جامعه را به سمت سلامت و امنیت سوق دهیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان تاکید کرد: تلاش ما این است که با استفاده از همه ظرفیت ها و تکیه بر گروههای مردمی فرهنگ گذشت را ترویج دهیم و در این راستا برابر دستورالعمل های قوه قضاییه آمادگی خود جهت حمایت های معنوی از گروههای جهادی و مردمی را اعلام می داریم.
قویدل در پایان خاطرنشان کرد: ارتقاء مسئولیت پذیری اجتماعی و ترویج فرهنگ صلح و سازش و آموزش در جامعه نیازمند همکاری و تلاش همگانی است و در این خصوص معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان آمادگی دارد آموزش های مختلف در زمینه خانواده، مهارت های زندگی، برنامه های کنترل خشم و مهارت تاب آوری را در محلات مختلف از جمله محله صنعتی ارائه کند.
انتهای پیام/تاج الدینی