۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ويژه‌های خبری
خلأ بنگاه‌های اقتصادی کوچک معضلی برای توسعه
خلأ بنگاه‌های اقتصادی کوچک معضلی برای توسعه

خلأ بنگاه‌های اقتصادی کوچک معضلی برای توسعه

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گفت: اقتصاد استان متأثر از فعالیت ۱۰ بنگاه اقتصادی بزرگ است و خلأ بنگاه‌های اقتصادی متوسط، کوچک و کامل‌ نبودن زنجیره ارزش به یکی از معضلات استان تبدیل شده است. محمدرضا وحیدی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «اقطاع خبر» با اشاره به اینکه سیاست سازمان […]



رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گفت: اقتصاد استان متأثر از فعالیت ۱۰ بنگاه اقتصادی بزرگ است و خلأ بنگاه‌های اقتصادی متوسط، کوچک و کامل‌ نبودن زنجیره ارزش به یکی از معضلات استان تبدیل شده است.

خلأ بنگاه‌های اقتصادی کوچک معضلی برای توسعه

محمدرضا وحیدی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «اقطاع خبر» با اشاره به اینکه سیاست سازمان برنامه‌ریزی و توسعه حمایت از انرژی‌های تجدیدپذیر است، گفت: بر اساس برنامه هفتم توسعه صنایع استان باید از آب‌های نامتعارف (پساب، فاضلاب و…) استفاده کنند.
 
 وی ادامه داد: اقتصاد استان متأثر از فعالیت ۱۰ بنگاه اقتصادی بزرگ است و خلأ بنگاه‌های اقتصادی متوسط، کوچک و کامل نبودن زنجیره ارزش به یکی از معضلات استان تبدیل شده است.
 
 رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با بیان اینکه از مدیران صنایع بزرگ استان می‌خواهیم که برای تکمیل زنجیره ارزش برنامه‌ریزی جدی داشته باشند، گفت: ارزش‌افزوده حاصل از فراوری محصولات صادراتی راه توسعه را برای استان هموار کرده و معدل اقتصاد کرمان را جابه‌جا خواهد کرد.
 
 رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی عنوان کرد: گرچه رسیدگی به مسائل اقتصادی و حل و فصل مشکلات صنایع فعال یکی از سیاست‌های مدیریت ارشد استان است، بنابراین ایجاد شهرک‌های صنعتی تخصصی می‌توانند، گامی مؤثری در توسعه صنایع پایین‌دستی و تکمیل زنجیره ارزش ایفاء کنند.
 
 وحیدی به روز آمار و برنامه‌ریزی اشاره کرد و گفت: در جهان امروز یکی از شاخص‌های ارزیابی توسعه و برنامه‌ریزی کشورها داشتن نظام فرایند کمی و کیفی فعالیت‌های آماری است و در نتیجه برنامه‌ریزی هم یکی از الزامات و اولویت‌ها است.
 
 وی اذعان کرد: برنامه‌ریزی در توسعه و پیشرفت کشورها نقش به‌سزایی دارد بدون شک برای برنامه‌ریزی بهینه و کارآمد، دستیابی به آمار و اطلاعات صحیح یک امر بدیهی است تا در تجزیه، تحلیل و تصمیم‌گیری‌ها نقش‌آفرینی کند.
 
 رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان به طرح سرشماری کشاورزی اشاره کرد و گفت: از دهه پایانی مهرماه کلاس‌های آموزشی- توجیهی آن برای کسانی که باید سرشماری را انجام می‌دادند، برگزار شد و عملاً یک دوره سه‌روزه فشرده طی شد و از ۱۲ آبان‌ماه به سرشماری به صورت رسمی آغاز خواهد شد.
 
 وی اذعان کرد: سرشماری عمومی کشاورزی هر ۱۰ سال یکبار انجام می‌شود که از دوازدهم آبان‌ماه سال جاری در ۲۵ شهرستان به اجرا در می‌آید و عملاً ۲۵۰ هزار بهره‌بردار کشاورزی مورد بررسی مأموران آمار قرار خواهند گرفت تا اطلاعات دقیق و شفافی از بخش کشاورزی استان اخذ کنیم.
 
 وحیدی به برنامه توسعه اقتصادی در استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر برنامه‌ریزی‌های منسجمی در تمامی بخش‌ها و زیربخش‌های استان داریم و طی سال‌های اخیر با اجرای برنامه‌های مهمی در استان سهم کرمان که از تولید ناخالص داخلی کشور ۳/۶ درصد بود را به ۴ /۴ درصد رساندیم.
 
 رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان ادامه داد: طبق برنامه‌هایی که برای استان کرمان تدوین شده باید به رشد ۷/۶ درصدی برسیم، با توجه به اینکه فضای کسب و کار استان در مقایسه با قبل در جایگاه خوبی قرار دارد و امنیت سرمایه‌گذاری هم رو به فزونی است، باید به این هدف با جدیت نزدیک شویم.
 
 وی خاطرنشان کرد: چنانچه استان با تمام قوا، همدلی و هم‌فکری برای توسعه گام بردارد، بی‌شک خواهیم توانست مسیر رشد و توسعه را با سرعت بیش‌تری طی کنیم.
 
انتهای خبر/ طهماسبی


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*