۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ویژه استان
رشد ۲ برابری بودجه شهرداری کرمان/ شهر با وضعیت مطلوب فاصله دارد
رشد ۲ برابری بودجه شهرداری کرمان/ شهر با وضعیت مطلوب فاصله دارد -اقطاع خبر

رشد ۲ برابری بودجه شهرداری کرمان/ شهر با وضعیت مطلوب فاصله دارد -اقطاع خبر

کرمان – اقطاع خبر – شهردار کرمان رشد ۲ برابری بودجه شهرداری، جذب سرمایه گذاری برای شهر، جهاد آسفالت معابر، ساماندهی بوستان‌ها، توجه به عدالت اجتماعی و تقویت ناوگان عمومی را از اقدمات این نهاد برشمرد و گفت: با این وجود وضعیت فعلی مطلوب نیست و جای کار فراوان دارد. به گزارش خبرنگار اقطاع خبر، […]



کرمان – اقطاع خبر – شهردار کرمان رشد ۲ برابری بودجه شهرداری، جذب سرمایه گذاری برای شهر، جهاد آسفالت معابر، ساماندهی بوستان‌ها، توجه به عدالت اجتماعی و تقویت ناوگان عمومی را از اقدمات این نهاد برشمرد و گفت: با این وجود وضعیت فعلی مطلوب نیست و جای کار فراوان دارد.

به گزارش خبرنگار اقطاع خبر، محسن تویسرکانی شامگاه یکشنبه در سومین نشست خبری خود که در سالن سادات مجتمع پردیسان قائم (عج) برگزار شد و حدود ۲ ساعت و نیم به طول انجامید، گفت: یک خلأ در شهر کرمان ناوگان عمومی است و قطعا اگر تقویت شود، خیلی از مشکلات ترافیکی حل می شود.

وی افزود: البته این موضوع با همشهریان هم ارتباط مستقیم دارد اما به شرط اینکه زیرساخت‌ ها را به طور کامل فراهم کنیم و زحمت دسترسی شهروندان به ناوگان عمومی به حداقل برسد که هنر مدیریت شهری است از طرفی ارتباط مستقیم به وضعیت معابر و بودجه ای دارد که هر سال در این رابطه در نظر گرفته می شود.

شهردار کرمان تصریح کرد: باید بپذیریم بحث انضباط شهری که بخشی از آن به همشهریان بر می گردد نقش قابل توجهی دارد که مردم شهر کرمان با نجابت، هوشمندی و انضباطی که دارند می توانند در این حوزه به ما کمک کنند.

قرار نیست میدان کوثر حذف شود

وی درباره جزئیات طرح ساماندهی میدان کوثر و انطباق آن با طرح های بالادستی که در این نشست سئوال شد همچنین جابه جایی درختان این منطقه گفت: در طرح تفصیلی که الان هست بلوار ۴۵ متری مستقیم است و آنچه الان مصوب شده، میدان کوثر را به یک شکل از میدان خارج می کند.

تویسرکانی ادامه داد: دلسوزتر از شهرداری نسبت به درختان سطح شهر هیچ سازمان و واحدی نیست، درختان مثل فرزندان شهرداری هستند و ما قطعا در برنامه هایمان برای جابه جایی یک درخت ابعاد موضوع را مورد بررسی قرار می دهیم.

وی گفت: در طرحی که وجود دارد قرار نیست میدان کوثر حذف شود و طبق بررسی اجمالی که انجام شده حدود ۲۰ درصد از میدان کوثر در طرح تعریض قرار می گیرد، نکته مهمتر اینکه این یک طرح است و ما قطعا مطالعه داریم، با مشاورانی که بخشی از آن سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری است در ارتباط هستیم و این طور نیست که بخواهیم سلیقه ای عمل کنیم.

شهردار کرمان اضافه کرد: در آینده نزدیک بخشی از پل شهدای خلبان افتتاح می شود و طبق نظر کارشناسان بخشی از بار ترافیکی بلوار جمهوری اسلامی در ادامه مسیر بلوار شهید سلیمانی و بلوار آزادگان منتقل خواهد شد که همکاران پیش بینی می کنند شاهد بار ترافیکی در میدان کوثر خواهیم بود.

وی گفت: همکاران ما در حال مطالعه هستند و اگر به این یقین برسند طرح اجرا خواهد شد، استفاده از مشاوران قوی و افراد صاحبنظر مدنظر ما خواهد بود.

کارهای فوق العاده و فاخر نیاز به جذب سرمایه گذاری دارد

تویسرکانی در پاسخ به پرسشی درباره راهکارهای تامین کسری بودجه شهرداری و راهکارهای جذب سرمایه گذاری در شهرداری کرمان گفت: از روز اول شعار و اعتقادم این بوده که با این بودجه هایی که شهرداری ها دارند بخشی از کارها را می توانیم انجام دهیم اما برای انجام کارهای فوق العاده و ساختن مراکز فاخر نیاز به جذب سرمایه گذاری است.

تویسرکانی افزود: یکی از واحدهایی که در این مدت فعال کردیم و به نوع دیگری پیگیری موضوعات بوده، واحد سرمایه گذاری است و چند موضوع را به موازات هم پیش می بریم.

وی بیان کرد: با شرکت ملی صنایع مس ایران تفاهم نامه داشتیم، با بانک گردشگری جلساتی برای ساخت یک مرکز اقامتی رفاهی برگزار کردیم حتی شعار خود را این قرار دادیم که از ظرفیت های خرد هم استفاده کنیم برای مثال این بستر فراهم شده تا جوانان علاقمند به سرمایه گذاری در اراضی با مساحت حداقلی مشارکت کنند.

شهردار کرمان همچنین گفت: در قالب جمع آوری حیوانات بلاصاحب حدود دو ماه است که با تجهیز پنج اکیپ اقدام شده و حیوان چندانی در شهر نمی بینید مگر در حاشیه شهر؛ حتی مکاتباتی کردیم با روستاهای اطراف و حومه شهر کرمان که با ما همکاری کنند.

وی افزود: در این حوزه دغدغه مندانی هم هستند و جلساتی نیز داشتیم اما شاهد وضعیت نگران کننده سابق نیستیم و در رده بندی هایی که از وزارت کشور پیگیری می شود، شهر کرمان در این حوزه رتبه خوبی دارد و شاهد حوادث نیستیم اما باید مستمر باشد که به وضعیت سابق برنگردیم.

تویسرکانی در پاسخ به این سئوال که برای میدان اجتماعات شهر چه. برنامه ای دارید؟ گفت: محل برگزاری رویدادهای شهر از دغدغه های جدی ماست. برگزاری جشنواره ملی نان براساس نظر کارشناسان و ارزیابی هایی که انجام شد اتفاق خوبی بود و از ۲۷ استان مهمان داشتیم و ۱۵ شهرستان نقش مستقیم داشتند و در چهار روز شاهد حضور ۱۵۰ هزار نفر بودیم.

وی ادامه داد: جلساتی داشتیم که رویداد در چه مکانی برگزار شود، جلسات داخلی هم نبود بعضا مسئولان استان هم ورود کردند چون بحث های امنیتی داشتیم که باید رعایت می شد در نهایت با توجه به جمیع جهات پارک مادر انتخاب شد.

شهردار کرمان گفت: باید مکانی پیش بینی کنیم در آینده اما اگر موضوعات را صرفا به آینده موکول کنیم اقداتمان ابتر می ماند.

وی افزود: میدان ارگ می تواند بستر مناسبی برای این کار باشد به شرط اینکه پارکینگ اطرافش پیش بینی شود و بشدت در این زمینه کار می کنیم و جلسات متعددی داشتیم از جمله با مالکان آن منطقه که اراضی را واگذار کنند.

تویسرکانی گفت: در ارتباط با اتباع افغانستان که در شهر کرمان هستند دغدغه ای است که مورد توجه همه مسئولان قرار دارد اما باید متمرکز سیاستگذاری شود و ما در بعضی جاها می توانیم جلوگیری کنیم از جمله امسال براساس مصوبه شورای تامین در شهربازی این محدودیت را اعمال کردیم اما در ناوگان عمومی شهرداری ها موظف به خدمت رسانی هستند و این تدبیر باید از سوی مسئولان ارشد استان و وزارت کشور رقم بخورد.

وی همچنین گفت: عوارض خودرو در دستور کار ما بود و در ضوابط جایی استثنا قائل نشدند اما لیست خودروهای خبرنگاران را به ما بدهند تا در صحن شورای شهر بتوانیم کاری انجام دهیم.

شهردار کرمان افزود: از روز اول بحث میدان هفت باغ دغدغه ما بود، وقتی حساس تر شدم که فهمیدم مساحت میدان هفت باغ ۱.۷ برابر میدان آزادی تهران است و چه ظرفیت خوبی است.

وی با بیان اینکه دو نشست با مدیر هفت باغ برگزار شده است گفت: ۵۰ درصد از این میدان متعلق به شهرداری و ۵۰ درصد متعلق به هفت باغ است و در آن جلسه مطرح شد که یکی از دو طرف ۵۰ درصد را به دیگری واگذار کند.

تویسرکانی اظهار داشت: جمع بندی این شد که حدود هفت هکتار که متعلق به شهرداری است به شرکت عمران علوی واگذار شود و آنها زمینی را در محلی که در محور هفت باغ متناسب باشد به ما بدهند و دهکده سلامت احداث شود.

وی گفت: این موضوع به شورای شهر کشیده شد و در نهایت مقرر شد شرکت عمران علوی طرح خود را بیاورد که در حال پیگیری است و امیدواریم به نقطه مشترکی برسیم که ظرفیت خوبی است برای اینکه نمادی از شهر باشد.

شهردار کرمان در پاسخ به پرسشی درباره حفاری ها برای فاضلاب و فیبر نوری گفت: قصه پر غصه حفاری همواره نقطه نگرانی شهرداری هاست، الان یکی از محدودیت هایی که در زمینه آسفالت داریم جاهایی است که شبکه فاضلاب اجرا نشده و متاسفانه شهرداری ها در اذهان مردم متهم ردیف اول هستند.

وی ادامه داد: در مورد آسفالت با دستگاه های خدمات رسان مکاتبه کردیم به شرطی که تا چهار سال آینده حفاری در این معبر صورت نگیرد آنجا روکش آسفالت می کنیم.

تویسرکانی گفت: خیلی از معابر معیوب باید آسفالت شوند اما به واسطه اجرا نشدن شبکه فاضلاب محدودیت داریم و چند پیمانکار برای لکه گیری به کار گرفتیم اگرچه با لکه گیری مخالفم و آن را در شان یک شهروند نمی دانم.

وی تصریح کرد: دستگاه های خدمات رسان باید پای کار شهر باشند و پذیرفتنی نیست طرحی از اوایل دهه ۷۰ اجرا و به بخش خصوصی واگذار شده و قرار بود اواسط دهه ۸۰ به بهره برداری برسد از ۱۴۰۳ عبور می کنیم و درصد قابل توجهی ابتر مانده است لذا مردم متضرر می شوند و ما هم نمی توانیم به درستی خدمات رسانی کنیم.

شهردار کرمان گفت: اگر در حوزه فاضلاب شهری مجوز حفاری نیاز است از اینجا اعلام می کنم که مستقیم به من مراجعه کنند، مجوز می دهیم.

وی درباره اینکه آیا سازمان برنامه و بودجه به شهرداری کمک می کند؟ گفت: شهرداری ها از دستگاه های اجرایی مستثنی هستند دستکم از روزی که من آمدم هیچ اعتباری از سوی سازمان برنامه و بودجه دیده نشده و نباید هم دیده شود.

تویسرکانی اظهار داشت: سیستم بودجه شهرداری متفاوت است فقط همان درصدی از مالیات بر ارزش افزوده طبق روال ادارات کل امور مالیاتی استان ها به شهرداری ها پرداخت می شود و اعتبار دولتی از ناحیه سازمان مدیریت و برنامه ریزی پرداخت نمی شود.

وی افزود: در حوزه عدالت اجتماعی اقدامات خوبی انجام شده از جمله در حاشیه شهر، شهرک شهید همت،  سیدی، محله قمر بنی هاشم، آسفالت معابر، بهسازی و بوستان سازی که آمارها نشان می دهد به این حوزه توجه داشته اند.

شهردار کرمان گفت: در شهرک شهید مطهری قریب به ۱۲ هزار کاشت گل و گیاه صورت گرفته که سه هزار درخت بوده است.

وی بیان کرد: اعتقاد داریم عدالت اجتماعی را در حوزه توسعه ببینیم اما با توجه به وسعت شهر کرمان و اینکه از گذشته ها به حاشیه ها توجه نشده، دست ما عقب افتاده است.

تویسرکانی گفت: در حوزه عوارض یک نقص از گذشته بوده اینکه درآمد پایدار ما سازماندهی نیست البته در چند ماه گذشته اتفاقات خوبی رقم خورده است ولی فرآیند پرداخت عوارض را برای مردم تسهیل نکردیم.

وی افزود: با مشاوری که گرفتیم این زیرساخت فراهم شده و نقشه سه بعدی کرمان نهایی شده که به زودی رونمایی می شود همچنین اخیرا تفاهم نامه ای با پست برای پلاک کوبی و کدپستی داشتیم،  مردمی هم که خوش حساب هستند ورود نسبی و خوبی داشتند.

شهردار کرمان با اشاره به اینکه ۵۰۰ هکتار بافت تاریخی و ۶۰۰ هکتار بافت فرسوده در مرکز استان وجود دارد گفت: واحد بناهای ماندگار شهرداری که از قبل بوده، خیرین مراجعه می کنند و یکی از هنرهای متولیان همین است که با تعامل میراث فرهنگی در چند ماه گذشته اتفاقات خوبی رقم خورده است.

وی اظهار داشت: اماکن ارزشمندی داریم که می تواند به چرخه شهر برگردند هم باعث جذب گردشگری می شود هم نباید با عملکرد ضعیف آنها را زیر سئوال ببریم و از دست بدهیم.

تویسرکانی درباره برنامه های شهرداری در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی گفت: باید سازمان ها و دستگاه های مختلف در این زمینه ورود کنند، جلساتی تشکل شده و در شهرداری ستاد برگزاری سالگرد را به ریاست معاونت خدمات شهری شهرداری تشکیل دادیم و احکام مرتبط صادر شده است.

وی ادامه داد: نکته مهمتر اینکه امسال شاید متفاوت باشد و هر سال از شهرداری های سایر استان ها کمک می گرفتیم، هفته گذشته در معاونت فرهنگی شهرداری تهران جلسه ای داشتیم امروز هم مکاتبه ای با مجمع شهرداران کلانشهرهای کشور انجام دادیم تا در آذر ماه نشستی با حضور شهرداران کلانشهرها در کرمان برای تقسیم کار و استفاده از امکانات سایر شهرداری ها در جهت تسهیل برگزاری سالگرد حاج قاسم و خدمات رسانی به زائران داشته باشیم.

شهردار کرمان گفت: امسال شاید به لحاظ امنیتی مقداری موضوع حساس تر باشد و سیطره تامین وسیع تر خواهد بود که قرار است شهرداری های کلانشهرها ورود کنند و اقداماتی را انجام دهند.

وی افزود: در مورد المان (نماد) شهدای حادثه تروریستی ۱۳ دی سال گذشته در کرمان که دغدغه مسئولان استان بود و در شورای فرهنگ عمومی مطرح شده، دو خودرو که در این حادثه بیشترین آسیب را دیده خریداری کردیم، فراخوان استفاده از هنرمندان ملی و بین المللی را اعلام کردیم که تعدادی حضور پیدا کردند و هیات داوری داشتیم اما با توجه به جمیع جهات آثار ارائه شده پذیرفته نشد.

وی افزود: از طریق مرکز معماری اسلامی حوزه هنری کشور جلساتی داشتیم و بازدیدهای میدانی انجام شد و برای امسال درصدد هستیم بخشی از این کار انجام شود.

تویسرکانی درباره بازگشایی باغ بیرم آباد هم گفت: این باغ متولی خاص دارد و نشست‌ هایی در گذشته بوده در حال رایزنی هستیم و بهتر است این گونه مراکز در دسترس مردم قرار گیرد.

وی در پاسخ به سئوال دیگری درباره برنامه شهرداری برای حفظ خانه شهر و احیای درختان نارون گفت: خانه شهر باعث نگرانی ما هم هست البته قدمت به میزان نیست که بنای میراثی باشد اما به عنوان بنای خاص ثبت شده که باید برای آن تدبیری اندیشده شود.

شهردار کرمان گفت: جلساتی با استانداری و شورای شهر برای تعیین تکلیف این موضوع داشته ایم و یکی از دلایلی که هنوز تعیین تکلیف نشده، دغدغه ما برای حفظ و نگهداری است و اقدامات باید به گونه ای باشد که خدشه ای به بنا وارد نشود اما استحکام سازی باید انجام شود.

وی افزود: یکی از نگرانی های جدی ما فضای سبز شهر کرمان بوده و مهمترین مولفه آن وضعیت نامطلوب آب از نظر کمی و کیفی است.

تویسرکانی گفت: قرار شد بخشی از پساب فاضلاب به شهرداری برگردد و مطالعاتی انجام شده و درصد هستیم کیفیت آب با گونه های قبلی سازگاری داشته باشد در غیر این صورت 
باید به گونه های سازگار با این وضعیت نامطلوب روی آورد.

وی در ادامه این نشست خبری از اجرای طرح “بوستان ها گلستان می شود” گفت و ادامه داد: ساماندهی ۲۵ پارک را در برنامه داریم که چهار پارک را مناسب سازی کردیم و در طراحی های جدید یکی از مولفه ها، مناسب سازی برای کودکان، معلولان و سالمندان مدنظر بوده که لحاظ شده است.

شهردار کرمان درباره پروژه سرمایه گذاری ملل گفت: این پروژه یک ظرفیت منحصر به فرد است و هر سرمایه گذار که بخواهد در اماکن خاص سرمایه گذاری کند باید برایش فرش قرمز پهن کنیم و نه تنها دنبال نفع مستقیم بلکه دنبال انتفاع غیرمستقیم باشیم.

وی در پاسخ به سئوال دیگری اظهار داشت: آسفالت کمترین کاری است که یک شهرداری باید انجام دهد و اصرار داریم مستمر باشد اما بودجه بحث جدی است و امیدواریم با مصوبه شورای شهر در مورد ترمیم بودجه، عملی شود.

تویسرکانی گفت: در چند ماه گذشته ۲۰۰ دستگاه ماشین آلات خریداری کردیم که این تجهیزات که به عمران شهری الحاق شده جنبه راهبردی دارد و ۳۰۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

وی تصریح کرد: تاکنون یک کیلوگرم یا یک ریال قیر رایگان با یارانه دولتی دریافت نکردیم و به زودی جشن یک و نیم میلیون متر مربع آسفالت را در شهر کرمان برگزار می کنیم که یک رکورد بی نظیر است و بنا داریم تا دو میلیون متر مربع برسد.

تویسرکانی درباره جمع آوری سطل های زباله یک بعد فرهنگسازی در حوزه پسماند دارد از جمله فرهنگ ساعت ۹ شب نباید به حالتی برگردیم که هر خیابان محل دپوی زباله بود و البته بعضی شهرک ها را شناسایی کردیم که به واسطه ساختار آپارتمان نشینی شهروندان در ساعات مختلف زباله را قرار می دهدند و حدود ۴۵۰ سطل در برخی نقاط خاص گذاشته شده ولی بنا نداریم به سایر نقاط شهر تسری دهیم.

به گفته وی شهرداری و شهر کرمان رتبه سوم و چهارم را به لحاظ تمیزی در سطح کشور دارد.

شهردار کرمان درباره اجرای قانون شفافیت گفت: اعتقاد داریم از بستر قانون می توان به هدف رسید و برخی درگیری ها در جاهای مختلف به دلیل اشراف نداشتن به قانون است، دستگاه های اجرایی موظف شدند طبق قانون شفافیت عمل کنند و در همین قانون تبصره ای وجود دارد که دغدغه مدیران دستگاه ها برای بررسی منعکس شود که ممکن است بخواهیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

وی افزود: کارگروهی گذاشتیم دغدغه ها را احصا و به وزارت کشور منعکس کنند، اگر قانون برای ما الزام آور باشد سعی می کنیم جزو دستگاه های پیشرو باشیم.

تویسرکانی در پاسخ به پرسش دیگری درباره وضعیت ناوگان عمومی که به گفته یکی از خبرنگاران در شان شهر کرمان نیست گفت: اگر انضباط شهری را بخواهیم باید سراغ ناوگان عمومی برویم الان به عنوان شهردار کرمان متاسفانه نه تنها نمی توانم به واژه مترو فکر کنم حتی در بحث بی آر تی از لحاظ فیزیکی و معابری که باید تعریض شود، با مشکلاتی مواجه هستیم.

وی از ورود شهرداری برای راه اندازی تاکسی های برقی در شهر کرمان برای اولین بار خبر داد و افزود: جلسات متعددی برای ایستگاه شارژ داریم و ۳۰ نفر از تاکسیرانان برای تاکسی برقی ثبت نام کردند که فرآیند کار در حال انجام است.

شهردار کرمان بیان کرد: ۱۰ دستگاه خودرو برقی نیز برای شهرداری خریداری کردیم و تحویل بعضی واحدها شده که علاوه بر مساله زیست محیطی، اقدام خاصی در حوزه تحول است.

وی گفت: تامین ۵۰۰ دستگاه تاکسی بنزینی با استفاده از ظرفیت بانکی در مراحل نهایی است و در دوره گذار شاید چالش هایی باشد ولی قطعا باید به سمت نوسازی حرکت کنیم همین طور در پروژه های عمرانی همکاری کسبه قابل تقدیر است.

تویسرکانی ادامه داد: ۳۲ دستگاه اتوبوس نیز باید تحویل داده شود و سهم خودمان را پرداخت کردیم.

وی ادامه داد: بودجه شهرداری در زمان شروع به کارم چهار هزار و ۱۲۰ میلیارد تومان بود که نسبت به خیلی از مراکز استان ها خیلی پایین بود و با بعضی همسایگان بعضا ۱۰ برابر بودجه آنها بیشتر بود و هر شهرداری به دنبال این است بودجه ای را به شورای شهر ببرد که وصول آن راحت و یک برگ برنده باشد.

تویسرکانی گفت: چون نگاهم توسعه ای است بودجه حدود هشت هزار میلیارد تومانی مصوب شد و که خودمان باید درآمد کسب کنیم و هزینه کنیم

وی افزود: پیش بینی ما این است که تا پایان امسال بخش قابل توجهی از آن محقق می‌شود و در حوزه عمرانی گام بلندی برداریم نباید بودجه را به ماه‌های سال تقسیم کرد.

شهردار کرمان با پذیرفتن اینکه ورودی های شهر وضعیت مطلوبی ندارد اظهار داشت: اما مرور کنیم در ۹ ماه اخیر اقداماتی برای ورودی های شهر رقم خورده یا خیر و اگر با همین سرعت پیش برویم در دو سه آینده اتفاقات خوبی رقم می خورد، بعضی روستاها که می توانند در این حوزه به ما کمک کنند و طرح هایی را پیش می بریم.

وی افزود: در حوزه ترافیکی شاهد خط کشی هایی هستیم و نصب تابلو و علائم هشدار دهنده هستید که شهر کرمان به خود ندیده که یکی از بیشترین هزینه ها در حوزه ترافیک است.

شهردار کرمان گفت: از گذشته مقداری مورد غفلت بوده و وضعیت فعلی مطلوب نیست لذا خیلی جای کار دارد اما اقدامات خوبی در حال انجام است.

وی در مورد سازه ناتمام پارک مطهری گفت: زمانی که در بازرسی بودم در این زمینه تذکر دادیم و تاکنون جلسات متعددی با بعضی سرمایه گذاران داشتیم که چند طرح از جمله حوزه نجوم، محل رویداد یا گل و گیاه مطرح شده که نهایی نشده است ولی نباید بعد فرهنگی آن را نادیده بگیریم.

تویسرکانی در پاسخ به سئوالی درباره مبارزه با فساد اداری به تجربه ۲۵ سال فعالیت خود در حوزه بازرسی اشاره کرد و افزود: بعضی دستگاه ها رتبه بالای نارضایتی دارند، بعضی کارکنان هم داریم که باعث ایجاد نارضایتی می شوند اما این تصور که بالای سر هر مدیر و ناظر، یک بازرس بگذاریم نیز نادرست است.

وی گفت: باید فرآیندهای اداری را طوری براساس نرم افزارهای امروزی ترسیم کنیم که شهروندان چهره به چهره نیاز به ارتباط گیری نداشته باشند و با استفاده از فناوری امور خود را انجام دهند، اگر شهروند برای اخذ یک پروانه به شهرداری نیابد بسیاری از معضلات مثل واسطه گری از بین می رود.

شهردار کرمان اظهار داشت: برای تحقق این هدف یک بازه زمانی نیاز است ولی منافات با نظارت هم ندارد و به زودی از اقدامات سازمان فاوا شهرداری کرمان برای نبود نیاز مردم به شهرداری رونمایی می شود.

وی به پرسش دیگری با عنوان نهضت پارکینگ در شهر کرمان پاسخ داد و گفت: سه نقطه هدف داریم و در چهارراه طهماسب آباد و خیابان شریعتی فرآیند در دستور کار است هم تامین اعتبار که شورای شهر باید توجه کند و هم پیمانکار که طی هفته  های آینده کلنگ زنی می شود.

تویسرکانی افزود: تابلو روز شمار نکته درستی است اما اتفاقاتی در پروژه های عمرانی رقم می خورد به عنوان معارض و معارضانی که مالک خصوصی دارند و می گوید کمتر از این قیمت نمی دهد لذا وارد مباحث حقوقی می شود و به همین دلیل قانونگذار در حوزه شرایط پیمانکار تاخیر مجاز و تاخیر غیرمجاز را پیش بینی کرده است.

وی تصریح کرد: زمان اجرای پروژه های ما به یک سوم نسبت به دوره های قبل شهرداری و شورای شهر تقلیل یافته است.

شهردار کرمان درباره آخرین وضعیت ساختمان اباصالح المهدی (عج) که در سال های گذشته دچار آتش سوزی شد، گفت: در این زمینه با گره های حقوقی مواجه بودیم که دادستان بازدید میدانی انجام و دستور داد این اتفاق رقم بخورد و در ۲ جبهه می توانست کار انجام شود، یکی دسترسی بیرونی که فوری با استفاده از جرثقیل انجام دادیم و دیگری دسترسی داخل که بعضی غرفه‌ ها باید باز می شد و همکاران ما داخل می رفتند که یک دستور قضایی خاص نیاز داشت و دستور قضایی را گرفتیم.

وی افزود: مقاومت هایی هم وجود دارد که اجتناب ناپذیر و طبیعی است اما کار در حال انجام است و فک قفل بعضی واحدها انجام شده همچنین تاکنون سه جلسه با محوریت معاونت اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان با مالکان این مجموعه داشتیم و در چند حوزه کار می کنیم،

تویسرکانی گفت: ابهاماتی در حوزه پارکینگ و پایان کار هست که پیش می رویم و با سرمایه گذار جدید که آمده به نظرم کل معضلات این مجموعه رفع شود.

وی همچنین به بازدید اخیر خود از خیابان خبرنگار اشاره کرد و گفت: بخشی از ساماندهی این خیابان مستلزم بودجه هایی است که باید سال آینده پیش بینی کنیم، بخشی از ساماندهی را می توان در کوتاه مدت انجام داد که در دستور کار قرار داده ایم و انجام می شود.

شهردار کرمان در پاسخ به پرسش دیگری اظهار داشت: یکی از نقاط هدف ما برای ساماندهی در طرح “بوستان ها گلستان می شود” پارک مادر بود و بعد از اینکه قرار شد جشنواره ملی نان برگزار شود ساماندهی این پارک را از دستور کار خارج کردیم و با رفع برخی نواقص، کار را انجام دادیم.

وی افزود: بعضی تعهدات را دادیم و تیمی را مشخص کردیم که ایرادات آنجا برای موضوعات و سال های آینده احصا شود.

تویسرکانی در ابتدای این نشست خبری گفت: سومین نشست خبری در ۹ ماه و چند روزی است که به عنوان خادم مردم کرمان در شهرداری حضور پیدا کردم و این نشست ها را به فال نیک می گیرم زیرا هم موظف هستیم مستمر گزارشی کار به همشهریان بدهیم هم از نظرات استفاده کنیم و ذائقه مردم را از این گونه نشست ها می توان دریافت کرد.

وی اظهار داشت: اتقافاتی رقم خورده اما کافی نیست، بارها گفتم شهر کرمان ظرفیت های بیشر از این دارد و مردم کرمان لایق بهترین ها هستند اما بضاعت ما تا الان به گونه ای بوده که یکسری اقدمات نسبی را انجام دهیم و بواسطه نجابت مردم کرمان بازخوردهایی داشته ولی باید بیشتر تلاش کنیم.

شهردار کرمان افزود: یکی از محدودیت‌ها بحث های بودجه ای است، سیستم شهرداری ها درآمد و هزینه است و کمک های چندانی از نواحی دیگر نمی شود لذا باید توازن ایجاد کنیم.

وی گفت: با ورود همشهریان به مسائل شهری در حوزه عوارض، پرداخت عوارض و درآمد پایدار کمکی خوبی به شهرداری است و همان گونه که شعار ما این است “کرمان با مردم آباد می شود” یک واقعیت است اگر همشهریان ورود نکنند توفیقی نخواهیم داشت.

تویسرکانی ادامه داد: همین طور از ظرفیت های تعامل بین دستگاه ها که در چند ماه گذشته برکاتی را در این حوزه شاهد بوده ایم و امیدواریم پررنگ تر شود.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*