وی افزود: سند تحول در موضوعات گوناگون آماده شده است؛ که وضع موجود چه هست و چه راهکاری برای برون رفت از مشکلات فعلی در موضوعات مختلف اعم از صنعتی، کشاورزی، انرژی، صادرات، بانک ها، بحث سیاست های خارجی و غیره وجود دارد، یک طراحی خوب با بسیاری از صاحبنظران و اندیشمندان و محققان و پژوهشگران اندیشکده ها انجام شده و همچنین وزارتخانه ها و دستگاه ها نظرات خود را داده اند و باید این سند اجرا شود.
حسینی گفت: نیاز به گفتمانی است که در کشور غالب شود و یک همگرایی صورت گیرد که همه کمک کنند تا از شرایط فعلی عبور کنیم.
وی خاطر نشان کرد: در بحث مالی دولت سیزدهم اولین سند مالی دولت که بودجه سال ۱۴۰۱ است اماده شده و در دستور کار است امیدواریم با حمایت مجلس تصویب شود.
حسینی تصریح کرد: این اولین ریل گذاری مهم دولت است برای برنامه های آینده. سند تحول برای ۴ سال نوشته شده یعنی تحولی برای دولت سیزدهم که چه کارهایی را در طی ۴ سال انجم دهد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور سلامت مردم را الویت دیگر دولت سیزدهم برشمرد و با اشاره به روند واکسن در کشور بهبود وضعیت کرونا خاطرنشان کرد: تولید و اشتغال باید رونق گیرد ، در بحث صادرات و تعامل با کشورهای مختلف، اقدامات موثری در مدت کوتاه انجام شده و برخی کارها هم بلند مدت در طول ۴ سال انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: ۴ میلیون مسکن ملی که دولت می خواهد بسازد کمک می کند تا از رکود این صنعت خارج شویم و مشاغل این صنعت فعال می شود و همینطور در حوزه های دیگر اعم از فرهنگ، سیاست خارجی گام های بلندی برداشته شده است.
حسینی در بحث استخدام نیروها نیز بیان کرد: متاسفانه انواع و اقسام نیرو در حوزه های شرکتی، قراردادی، پیمانی، رسمی، آزمایشی، برنامه ای، ساعتی و غیره داریم که در این راستا سازمان امور استخدامی و اداری مأمور شده که یک نظام هماهنگ پرداخت را اجرا کند.
وی خاطرنشان کرد: نظام هماهنگ پرداخت مربوط به گذشته است و تغییراتی گرفته و تبدیل شده به نظام ناهماهنگ، این باید ساماندهی شود، تا براساس استحقاقی که کارمندان در هر ارگانی هستند دریافتی مناسب را داشته باشند، دولت در این قضیه وارد شده و در حال کار است تا به نتیجه برسد.
انتهای پیام/