وی افزود: ما از آذرماه سال قبل کاهش قیمت محصول پیاز را پیشبینی کرده بودیم چراکه دو برابر الگوی کشت در جنوب استان کرمان پیاز کشت شده بود و مواجه با افت قیمت دور از انتظار نبود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان بیان کرد: در این راستا مکاتباتی با وزیر محترم جهاد کشاورزی کشور انجام شده و در ستاد امنیت غذایی در جلساتی که مستقیماً در وزارتخانه بود پیگیریهای لازم را داشتیم و اقدامات اولیه انجام شد.
احمدپور ابراز کرد: بحث کاهش موانع صادراتی و صفر شدن تعرفههای صادراتی را در این جلسات داشتیم و همچنین اخیراً پایه صادراتی نیز به حداقل میرسد تا که وضعیت پیاز جنوب استان کرمان روشن و از این بحران خارج شود.
وی عنوان کرد: در ارتباط با خرید تضمینی محصول پیاز نیز اقداماتی انجام شده است، قیمت حال حاضر بازار برای پیاز بهاره اصلاً مناسب نیست چراکه هزینههای تولید بسیار بالاست، آنالیز قیمت را به وزارتخانه و سازمان تعاون روستایی فرستادهایم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان اظهار کرد: ما به دنبال این هستیم که انشاءالله خرید حمایتی محصول پیاز به بهترین شکل صورت بگیرد، به هر حال اگر کشاورز پیازکار جنوب استان کرمان حمایت نشود ما سال آینده چالش محصول پیاز را در کشور خواهیم داشت.
احمدپور تصریح کرد: امیدواریم با پیگیریهایی که در حال انجام است و مکاتباتی که در سطح استان با استاندار داشتیم این مشکل کشاورزان جنوب استان کرمان حل شود، انشاءالله نمایندگان محترم نیز کمک کنند تا ما در این برهه زمانی حمایت ویژهای از کشاورزان پیازکار داشته باشیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از کشاورزان پیازکار نیز انتظار داریم در ارتباط با رعایت الگوی کشت خصوصاً برای فصل آینده نهایت دقت را داشته باشند، ما همیشه در تابستان جلساتی در قالب شورای کشاورزی در شهرستان جیرفت و عنبرآباد و شهرستانهای جنوبی داریم و دقیقاً سطوح کشت ابلاغی را اعلام میکنیم، الزامات لازمه نیز اعلام میشود و انتظار داریم این روابط دوطرفه باشد تا با بحرانهای اینچنینی دیگر مواجه نشویم.
منبع: دقیانوس
انتهای خبر / فلاح