وی با بیان اینکه کلیه واحدهای صنفی استان مکلف هستند، کالای عرضه شده و برچسب درج قیمت بر روی آن را مقابل چشم خریداران قرار دهند، ادامه داد: استان کرمان ۱۰۰ هزار واحد صنفی دارد اما به نسبت این تعداد واحد نیروی انسانی و ابزار کافی نظارتی نداریم بنابراین از گشتهای مشترک و مردم که نقش اصلی در نظارت دارند، برای اجرای این طرح بهره خواهیم برد.
معاون بازرسی سازمان صمت اذعان کرد: برای اینکه مردم با ما همراه شوند، سامانهای برای ثبت ناظر افتخاری طراحی شده است که علاقهمندان میتوانند با مراجعه به وبگاه www.cppo.ir مراجعه و آمادگی خود را جهت گزارش تخلفات به صورت مخفیانه اعلام کنند.
میرزایی ادامه داد: در هفت ماهه سال جاری ۱۳ هزار و ۱۵۹ عملیات بازرسی در سطح استان انجام شده و منجر به تشکیل ۲ هزار و ۸۸۰ گزارش تخلف ثبت شده است که ۵۵ درصد آنها متعلق به دو مقوله قاچاق کالا و ارز بودهاند.
وی اذعان کرد: ارزش ریالی پروندههای تشکیل شده به مبلغ ۱۹ میلیارد و ۸۹۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بوده است که از این مبلغ بیشاز ۵ میلیارد تومان به قاچاق کالا اختصاص دارد.
معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تحارت شمال کرمان عناوین تشکیل پروندههای تخلف را آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، ماینر و دخانیات نام برد و گفت: هنوز پرونده ۲۴ واحد متخلف که شناسایی شدهاند در دست بررسی است و ثبت سامانه نشدهاند.
میرزایی افزود: از ابتدای سال تاکنون ۳۶۵ گشت مشترک نظارتی متشکل از اتاق بازرگانی، اصناف، جهاد کشاورزی، بسیج و سازمان بازرسی صمت و تعزیرات انجام شده است.
وی با بیان اینکه ما چند طرح نظارتی ثابت مانند، نوروز، مدارس، رمضان و برچسب قیمت و صدور صورتحساب داریم، تاکید کرد: از ۱۵ شهریور تا ۱۵ مهرماه ۲ هزار و ۲۰۳ نظارت از تخلفات طرح مدارس انجام شده که برای ۴۹۱ واحد صنفی متخلف پرونده تخلف تشکیل شده است.
معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال کرمان خاطرنشان کرد: اقلامی چون پوشاک، کیف، کفش، فرم مدارس، شهریههای مدارس غیرانتفاعی در گشت نظارت مدارس مورد بررسی بوده است که با همکاری سازمان آموزش و پرورش و صنف خیاطان صورت گرفتهاند.
انتهای خبر/ طهماسبی