مدیر کانون فرهنگی تربیتی خانواده بهشتی ادامه داد: در این راستا مساجد را به عنوان پایگاه اصلی اجتماعی محله در نظر گرفتیم و یکسری فعالیتها برای مساجد تعریف کردهایم که عمده مربوط به مسائل گفتمانی است تا مردم بتوانند در موضوعات کنشهای مختلف داشته باشند.
وی با اشاره به اهمیت اقتصاد خانواده در جامعه به اجرا شدن طرح «بام» بازار مردمی با تکیه بر مردم در محلههای کرمان گفت: گام دیگر راهاندازی تعاونیهای محله در مساجد است که اکنون در پنج مسجد از جمله محلههای سیدی، فیروزآباد، حکیم، الغدیر و … در حال فعالیت است، تعاونی مسجد تولیدات محله و تولیدات بیرونی را بدون واسطه به مردم محله ارائه میدهند.
هوش هویدا تاکید کرد: طرح بام با هدف توزیع ثروت بین مردم اجرا میشود، در این طرح یکسری کالا در میان مردم توزیع میشود و همچنین مشاغل خانگی که در هر محله وجود دارد نیز در این طرح نقش بسزایی دارند، این طرح از ابتدای سال آغاز شده است و دنبال این هستیم کا این طرح را در کرمان گسترش دهیم.
وی عنوان کرد: هر یک از مساجد که آمادگی ایجاد شرکت تعاونی داشته باشند، کمک خواهیم کرد و سود حاصل از این شرکت تعاونی نیز متعلق به مسجد و کارهای فرهنگی آن خواهد بود.
هوشهویدا توضیح داد: گام دیگر اقدامات توجه به سبک زندگی ایرانی اسلامی بوده است، از آنجا که از ندارد مهم اشاره شده مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب بوده است بنابراین در تلاشیم که در هر محله به ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی بپردازیم.
مدیر کانون فرهنگی تربیتی خانواده بهشتی عنوان کرد: در قدمهای اولیه آموزش سبک زندگی ایرانی اسلامی به نان سالم اشاره کردهایم و به دنبال این هستیم تا خانوادهها نان با آرد کامل را تهیه و پخت کنند.
وی به اقدام دیگر این کانون اشاره کرد و گفت: در راستای اقتصاد تلاش کردیم تا با برخی از واحدهای تولیدی ارتباط برقرار کنیم و بر اساس بازار ایجاد شده در محلات کالاها با اخذ مجوز بستهبندی و در شبکههای مردمی توزیع شوند.
هوش هویدا ادامه داد: کالاهایی که اکنون در شبکه توزیع میشود کالاهای اساسی از جمله قند، شکر، روغن و … است و کالاهایی که در شبکه تولید آمادهسازی میشود انواع خشکبار است.
انتهای خبر/ پسند