وی اظهار کرد: ۶۰ نفر از مددجویان زندانهای استان کرمان در حوزه رد مال با ابهام روبرو هستند که تلاش میشود که وضعیت آنها تعیین تکلیف گردد.
معاون قضایی رئیسکل دادگستری استان کرمان با اشاره به این مطلب که ساماندهی وضعیت زندانیان رای باز از دیگر مصوبات کارگروه کاهش جمعیت کیفری زندانهای استان کرمان بوده است، تاکید کرد: تعدیل جزای نقدی محکومان مشمول ماده ۲۸ نیز اجرایی شده است و پیگیریهای لازم در سطح کشوری نیز در دست انجام است.
طالبیزاده عنوان کرد: در نشست قبلی کارگروه کاهش جمعیت کیفری زندانهای استان، کاهش جمعیت کیفری زندانها از طریق تاسیسات نوین قضایی نیز مورد تاکید قرار گرفته و در این زمینه اقدام شده است و در این راستا نسبت به گذشته روند بهتری داریم و البته مشکلاتی نیز وجود دارد که باید برطرف گردد.
وی با اشاره به لزوم اجرای ماده ۴۲۹ قانون مجازات اسلامی نیز گفت: براساس نامه صادره از سوی ریاست معظم قوه قضائیه درباره محکومانی که مدتهای طولانی در زندان حضور دارند و حکم قصاص آنها به دلایلی از جمله تعلل اولیای دم، عدمتوانایی در پرداخت تفاضل دیه و …. اجرای قصاص امکانپذیر نیست، پس از اعلام به اولیای دم تاکید گردد که در صورت عدممراجعه در زمان تعیین شده، نسبت به تعیین تکلیف محکوم علیه برابر مقررات اقدام نمایند.
معاون قضایی رئیسکل دادگستری استان کرمان گفت: بالغ بر ۸۰۰ پابند الکترونیک در استان کرمان وجود دارد که میتوان از این ظرفیت برای کاهش جمعیت کیفری زندانها استفاده کرد.
طالبیزاده عنوان کرد: در شش ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، جرایم مربوط به مواد مخدر ۱۳/۹ درصد، سرقت ۶/۷ درصد و جرائم علیه آسایش عمومی ۱۶/۴ درصد کاهش و جرائم علیه اشخاص ۶/۶ درصد، محکومیت های مالی ۲۳/۸ درصد و جرائم علیه اموال و مالکیت ۵۰/۹ درصد افزایش داشته است.
وی تصریح کرد: بازدید مقامات قضایی از زندانها در شش ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، بیش از ۱۰۸ درصد افزایش داشته است.
انتهای خبر/ پسند