رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان کرمان ادامه داد: این نظریه، برگرفته از فرهنگ عاشورا و راهبرد «هیهات منا الذله» امام حسین (ع) است؛ یعنی ما اهل تسلیم در برابر ظلم و تحقیر نیستیم.
وی بیان کرد: این روحیه باعث شد مردم با همه تفاوتها، از همه قومیتها و گرایشها، پشت به پشت هم بایستند و از کشور و هویت خود دفاع کنند. این انسجام، نه فقط نظامی بلکه فرهنگی و اعتقادی بود.
مقاومت ملت ایران یک باور ریشهدار بود
حسنی تأکید کرد: در واقع، مقاومت ما صرفاً یک استراتژی نبود، بلکه یک باور ریشهدار بود که در بزنگاه جنگ، به قدرت اجتماعی و ملی تبدیل شد و نقش امام جامعه در پیروزی جبهه حق را عیان و آشکار کرد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان کرمان در پاسخ به این سئوال که اربعین، امتداد است، روایت دفاع مقدس ۱۲ روزه و وحدت ملی شکل گرفته حول آن در این ایام، آیا به نظر شما ضامن بقا و تثبیت این انسجام ملی و دفاع مقدس میهنی اسلامی خواهد بود؟ ابراز کرد: اربعین، امتداد روح و پیام عاشوراست.
وی با تأکید بر اینکه اربعین سیدالشهدا (ع) یک اجتماع بزرگ ایمانی که روایتگر مقاومت، فداکاری و وحدت است، افزود: حالا اگر دفاع مقدس ۱۲ روزه ما هم در بستر این ایام روایت شود، به این معنی در چارچوبی که مردم آماده شنیدن حرف از حقیقت، ایثار و وحدت هستند، در این شرایط این روایت نه فقط یک گزارش تاریخی است بلکه یک سرمایه اجتماعی محسوب میشود، سرمایهای که ضامن تداوم انسجام ملی خواهد بود.
حسنی در پایان خاطرنشان کرد: زمانی که مردم خود را در امتداد عاشورا ببینند، انگیزه و هویت پیدا میکنند؛ بنابراین، پیوند دادن دفاع ملی امروز با فرهنگ اربعین، میتواند دفاع ما را هم ماندگار کند و همچنین مردم را نگه دارد.
انتهای خبر/ م