وی افزود: تاکید بر استمرار برگزاری رویدادهای تولید محتوای دیجیتال حتماً امری ضروری است و مراحل شهرستانی، استانی و ملی با توجه به این نگاه مورد تاکید است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: استان کرمان ظرفیت خوبی دارد که باید تبدیل به کارگاههای تولید محتوا با حضور جوانان و نوجوانان در استان شود.
سلیمانی خاطرنشان کرد: این استان آثاری در سطح ملی و جهانی دارد و مورد استقبال عموم قرار گرفت، باید استعدادها سازماندهی شوند تا مراکز تولید محتوا شکلگیرند و حتماً مورد حمایت سازمان بسیج قرار خواهند گرفت.
وی ادامه داد: ما از طریق فضای مجازی میتوانیم حقطلبان عالم را به هم پیوند دهیم، در موضوع فلسطین یک جبهه گسترده از شرق تا غرب، در حمایت از فلسطین و در برابر رژیم جعلی صهیونیستی شکل گرفت و امروز به واسطه همین به هم پیوستنها میتوانیم بگوییم که عامل برتری در سطح دنیا، مواجهه قدرتها به واسطه عامل انسانی است و نه تکنولوژیهای پیشرفته نظامی.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین مطرح کرد: ما باید میراثی را که امام خمینی (ره) برای ما بر جای گذاشتند، را از طریق رسانه و فضای مجازی حفظ کرده و نشر دهیم.
سلیمانی اذغان کرد: نوجوانان و جوانان نقشآفرین در شبکه مردمی سایبری کشور، مردم دنیا را به علم و دانش، اخلاق و معنویت، عزت ملی و مرزبندی با دشمنان، سبک زندگی ایرانی اسلامی، حفظ هویت، دفاع از ملت ایران، پیشرفت و آبادانی کشورها و ایران دعوت میکنند.
وی تاکید کرد: از طرفی شاهد هستیم که نظام استکبار ملتهای دنیا و از جمله جوانان را از طریق همین رسانهها به سمت پوچگرایی، اباییگری دعوت میکنند و هیچ یک از ارزشهای انسانی جایگاهی در دعوت آنان ندارد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: غرب در سایه جنگ رسانهای تانکهای خود را تا ۱۲ کیلومتری دمشق گسیل کرده و این اشغالگران با کمال پررویی در سایه ایجاد غفلت و چالش در فضای مجازی لشکرکشی خود را انجام میدهند.
سلیمانی در پایان خاطرنشان کرد: آنچه که در سوریه اتفاق افتاد بخش عظیم آن بهرهمندی از ابزار دیجیتال بود و در نهایت کشوری اسلامی در اختیار دشمن قرار گرفته است.
انتهای خبر/ سلیمانی