وی ادامه داد: طی یک هفته گذشته بیش از ۱۲۰ تن، کود یارانهای ازت بین کشاورزان شهرستان بردسیر و مقدار ۶۰۳ تن انواع کودهای کشاورزی، شامل ۵۰۳ تن کود ازت، ۲۱ تن کود فسفات و ۸۰ تن کود پتاس نیز بین کشاورزان در شهرستان کرمان توزیع شده است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان گفت: طی هفته گذشته همچنین میزان ۸۰۰ تن کودهای کشاورزی در سطح کارگزاریهای استان توزیع شده است که از این میزان ۶۴۴ تن کود ازت و ۳۴ تن کود پتاس از طریق کارگزاران در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.
قاسمی در ادامه گفت: در نیمه اول اردیبهشتماه ۱۴۰۴، مقدار یک هزار و ۷۲۳ تن کود یارانهای «ازت» هم بین کارگزاران استان توزیع شده است.
وی تاکید کرد: با توجه به ضرورت تامین کود مورد نیاز بخش کشاورزی، هم اکنون بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ تن کود یارانهای شامل ازت، فسفات و پتاس در انبارهای استان کرمان موجود و آماده توزیع بین ۲۴ واحد کارگزاری استان است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان عنوان کرد: بیش از ۹۰ تن کود کشاورزی «ازت» در چند روز گذشته بین کارگزاران شهرستان زرند توزیع شده است تا به کشاورزانی که از قبل در سامانه پهنهبندی درخواست خود را ثبت کردهاند، تحویل شود.
قاسمی تاکید کرد: مقدار ۱۳۵ تن، کود یارانهای از انبارهای شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان و مبادیها برای کارگزاران شهرستان ارزوئیه تامین و توزیع شده است و میزان ۲۵۵ تن کود کشاورزی از نوع ازت و فسفات هم از ابتدای اردیبهشت تاکنون، به کشاورزان و بهرهبرداران شهرستان رابر تحویل شده است.
وی با بیان اینکه انبارهای این شرکت مشکل تامین کود را ندارند و به صورت مستمر در حال توزیع است، افزود: کودهای کشاورزی به صورت یارانهای با قیمتهای مصوب و تحت نظارت کامل این مدیریت، اما با صدور حواله الکترونیک برای کشاورزان تامین میشود.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان افزود: کودهای کشاورزی براساس نامه مدیر جهاد استان و شهرستان مربوطه به انبار کارگزاران حمل و برای حذف واسطهها و جلوگیری از سوءاستفاده به صورت یارانهای با قیمتهای مصوب و تحت نظارت کامل توزیع میشود که برای کشاورزان تنها از طریق حواله الکترونیک در سامانه پایش مواد کودی صورت میگیرد.
قاسمی افزود: برای حمایت از حقوق کشاورزان در عملیات پایش، کنترل و جلوگیری از ورود کودهای ناسالم به چرخه کشاورزی اقدامات پیوستهای توسط این شرکت از کارخانههای تولیدی تا شبکه کارگزاریها انجام میشود.
وی افزود: کشاورزان و بهرهبرداران بخش کشاورزی با مراجعه به مرکز خدمات جهادکشاورزی مربوطه میتوانند با ثبت سطح زیرکشت و نوع محصول در سامانه پهنهبندی، از سهمیه کود مطلع و با صدور حواله الکترونیک از طریق سامانه کنترل و پایش موادکودی، از کارگزاران رسمی این شرکت در شهرستانها نسبت به خرید کود مورد نیاز با قیمت مصوب اقدام کنند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان با اطمینان کامل به کشاورزان، بیان کرد: تمامی کودهای تحویل شده به کشاورزان توسط کارگزاران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، دارای استاندارد و کیفیت بالا بوده و تائیدیه آزمایشگاه را نیز دارند.
انتهای خبر/ طهماسبی