وی سفرهای درون و برون استانی را از عوامل تشدید بیماری کرونا برشمرد و گفت: ستاد کرونا می توانست انجام این سفرها را با جدیت منع کند و همچنین اطلاع رسانی عمومی صورت گیرد همانطور که گاهی اوقات چنین مواردی پیش آمد و تاثیر آن نیز در جامعه دیده شد.
نماینده مردم ارزوئیه، بافت و رابر در مجلس شورای اسلامی افزود: بارها و بارها بخش خصوصی اعلام کرد ما آمادگی داریم واکسن را با نظارت شما وارد کنیم از جمله آنها می توان به شرکت های بزرگی همچون گل گهر، مس سرچشمه، گهر زمین و سایر شرکت های اقماری که حاضر شدند با هزینه خود واکسن مورد نیاز مردم را با نظارت وزارت بهداشت وارد و به صورت رایگان به مردم تزریق کنند، اما هیچگاه این اتفاق رخ نداد.
محمدی عنوان کرد: متاسفانه در این رابطه اراده کافی و جدی بر انجام کار وجود نداشت یا بطور مثال در وزارت خارجه می توانست این اتفاق رخ دهد و ستاد کرونایی ذیل ستاد کرونای کشور در وزارتخارجه شکل گیرد و البته افراد صاحب نفوذ زیادی در کشورهای مختلف داشتیم و امکان جذب و تامین واکسن از کشورهای مختلف توسط افراد صاحب نفوذ وجود داشت.
وی بیان کرد: وزارت خارجه می بایست یکی از کارشناسان ویژه این کار را در کشور مورد نظر قرارداده و موضوع کرونا را پی گیر باشد یعنی اگر از ظرفیت ها استفاده می شد ما خیلی جلوتر از حال حاضر بودیم.
نماینده مردم ارزوئیه، بافت و رابر در مجلس شورای اذعان کرد: شاید نزدیک به ۱۰ درصد کار واکسیناسیون انجام شده است و هنوز خیلی عقب هستیم و باید به این امر سرعت داده شود امیدواریم در دولت جدید با بسیج همه امکانات دولت، بسیج، سپاه و ارتش و مجموعه هایی که می توانند موثر باشند بتوانیم گام های بلندتری به نفع مردم برداریم که واقعا فرصت نداریم.
محمدی درانتها همچنین ضمن قدردانی و تشکر از کادر درمان اظهار کرد: از اسفند سال ۹۸ با ورود ویروس منحوس کرونا کادر پزشکی در خط مقدم و به طور خستگی ناپذیر همچنان برای مبارزه با کوید ۱۹ و نجات جان مردم با به مخاطره انداختن جان خود به تلاش ادامه می دهند که نباید ایثار آنها را از نظر دور داشت.
انتهای پیام/نامجو