۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » جیرفت
انجام اقدامات مؤثر در راستای مقابله با بیابان‌زدایی
انجام اقدامات مؤثر در راستای مقابله با بیابان‌زدایی

انجام اقدامات مؤثر در راستای مقابله با بیابان‌زدایی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان گفت: این اداره‌کل اقدامات بسیار مؤثری در راستای مقابله با بیابان‌زایی در جنوب کرمان انجام داده است. به گزارش پایگاه خبری «اقطاع خبر»؛ قاسم رحیمی‌نیا به بهانه روز جهانی مقابله با بیابان‌زدایی در خصوص اقدامات این اداره‌کل در جهت بیابان‌زایی در منطقه جنوب کرمان گفت: عرصه‌های بیابانی در […]


مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان گفت: این اداره‌کل اقدامات بسیار مؤثری در راستای مقابله با بیابان‌زایی در جنوب کرمان انجام داده است.

انجام اقدامات مؤثر در راستای مقابله با بیابان‌زدایی

به گزارش پایگاه خبری «اقطاع خبر»؛ قاسم رحیمی‌نیا به بهانه روز جهانی مقابله با بیابان‌زدایی در خصوص اقدامات این اداره‌کل در جهت بیابان‌زایی در منطقه جنوب کرمان گفت: عرصه‌های بیابانی در این منطقه یک میلیون و ۲۶۰ هزار هکتار است. 

 
وی افزود: بیش از ۳۹۰ هزار هکتار از این عرصه‌ها را کانون‌های بحرانی فرسایش بادی تشکیل می‌دهند که این کانون‌ها تقریباً در شهرستان‌های تحت پوشش این اداره‌کل به ویژه مناطق بیابانی جازموریان که شامل قلعه‌گنج و رودبار جنوب می‌شود، پراکنده است.
 
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان عرصه‌های بدون پوشش گیاهی، بستر خشک رودها، زمین‌های کشاورزی بایر و رها شده را از اصلی‌ترین منابع برداشت ماسه عنوان و تأکید کرد: طرح محوری بادشکن اطراف مزارع به منظور کنترل و کاهش فرسایش بادی از سطح مزارع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. 
 
رحیمی‌نیا در ادامه به اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت اشاره و تصریح کرد: در راستای این طرح تاکنون طی انعقاد ۶۲۳ فقره تفاهم‌نامه مشارکتی با جوامع محلی، بالغ‌ بر ۷۴۵ هزار اصله نهال به طور رایگان در بین مردم توزیع گردیده که این میزان منجر به احداث یک هزار و ۳۹۶ کیلومتر بادشکن زنده اطراف مزارع و باغات کشاورزی شده است. 
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: طی سال گذشه با هدف مدیریت بحران فرسایش بادی در سطح منطقه می‌توان به اقدامات شاخصی نظیر، آبیاری و مراقبت از نهال‌کاری مناطق بیابانی در سطح ۳ هزار و ۶۹۶ هکتار، تهیه طرح کانون های فرسایش بادی به مساحتی بالغ بر ۶ هزار هکتار و اجرای پروژه مدیریت هرز آب به میزان ۴۳۵ هکتار اشاره کرد.
منبع: دقیانوس 
انتهای خبر / فلاح 


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*