۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ويژه‌های خبری
ایمن‌سازی راه‌های روستایی گرو عدم تامین اعتبار است
ایمن‌سازی راه‌های روستایی گرو عدم تامین اعتبار است

ایمن‌سازی راه‌های روستایی گرو عدم تامین اعتبار است

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای کرمان گفت: تخصیص اعتبار چالش‌هایی برای استان دارد زیرا هر سال کم‌تر از ۵۰ درصد تخصیص می‌یابد. مهدی هادوی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «اقطاع خبر» به تشریح آخرین وضعیت راه‌های روستایی در استان کرمان پرداخت و گفت: از ابتدای […]


معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای کرمان گفت: تخصیص اعتبار چالش‌هایی برای استان دارد زیرا هر سال کم‌تر از ۵۰ درصد تخصیص می‌یابد.

ایمن‌سازی راه‌های روستایی گرو عدم تامین اعتبار است

مهدی هادوی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «اقطاع خبر» به تشریح آخرین وضعیت راه‌های روستایی در استان کرمان پرداخت و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون  برای آسفالت ۸۰۰ کیلومتر راه تفاهم‌نامه همکاری امضا شده است.

 معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان کرمان گفت: گستردگی شبکه راه‌های روستایی این استان و قرار گرفتن در جایگاه چهاردهم کشور از نظر میزان برخورداری از راه آس فالته روستایی سبب شد تا تفاهم‌نامه جدیدی برای آسفالت ۸۰۰ کیلومتر راه روستایی طی ۱۸ ماه آینده منعقد و امضا شود.

۴۲ درصد جمعیت استان کرمان ساکن مناطق روستایی‌اند

وی با بیان اینکه استان کرمان با وسعت زیاد، دارای حدود ۲۰ هزار کیلومتر جاده است که از این میزان، ۱۸ هزار کیلومتر آن را راه‌های روستایی تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: ۴۲ درصد جمعیت استان کرمان در مناطق روستایی ساکن هستند و راه‌های روستایی، شریان‌های حیاتی برای فعالیت‌های کشاورزی، دامداری و برخی معادن استان محسوب می‌شوند.

هادوی تاکید کرد: بهره‌برداری از جاده‌های سالم و ایمن می‌تواند به ارتقاء سطح بهره‌مندی مردم کمک شایانی کند اما جاده‌های روستایی هنوز در جایگاه اصلی خود از لحاظ بهسازی و ایمنی قرار ندارند.

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان کرمان ادامه داد: گرچه کرمان رتبه چهاردهم کشوری را در برخورداری از راه آسفالته روستایی به خود اختصاص داده است اما اگر چالش‌های اعتباری در این بخش نبود بی‌شک جایگاه‌های نخستین را به خود مختص می‌کردیم.

وی با استناد به سالنامه آماری سازمان راهداری، عنوان کرد: علی‌رغم تمامی تلاش‌های صورت گرفته طی سالیان متمادی، استان کرمان با توجه به حجم و وسعت و طول راه‌ها، در شاخص برخورداری از راه آسفالته روستایی نسبت به کل نیاز استان، همچنان در رتبه چهاردهم کشور قرار دارد.

هادوی افزود: از سال ۱۳۹۷ که وظیفه ساخت راه‌های روستایی به سازمان راهداری محول شد، قراردادهای متعددی منعقد شده است و در حال حاضر نیز ۵۰۰ کیلومتر قرارداد فعال برای ساخت، روکش، بازگشایی مسیر، تکمیل محورها و احداث ابنیه در راه‌های روستایی استان در دست اجراست.
 

آسفالت ۱۰۰ کیلومتر راه روستایی با تخصیص ۵۰ درصدی اعتبار

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری کرمان در خصوص تأمین اعتبارات گفت: اعتبار ساخت راه‌های روستایی مستقیماً در کمیته‌های برنامه‌ریزی شهرستان‌ها تأیید، ابلاغ و تخصیص پیدا می‌کند و سازمان راهداری تنها متولی ساخت است، اما تأمین اعتبار بر عهده استان است، خوشبختانه با توجه به نقش راه در آبادانی روستاها و جلوگیری از مهاجرت، فرمانداران و نمایندگان مجلس همکاری خوبی در تخصیص اعتبارات داشته‌اند.

وی مدعی شد: تخصیص اعتبار چالش‌هایی برای استان دارد زیرا در سال ۱۴۰۲ کم‌تر از ۵۰ درصد اعتبارات مصوب تخصیص یافت، برای سال ۱۴۰۳ نیز از ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار ابلاغی، تنها ۱۸۰ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده است که باز هم کم‌تر از ۵۰ درصد است اما با وجود تمام این چالش‌ها سال گذشته نزدیک به ۱۰۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت شد و توانستیم در حوزه ساخت و نگهداری راه‌های روستایی در رتبه‌های تک‌رقمی سازمان راهداری قرار بگیریم.
 

انقلابی در ساخت راه روستایی با تفاهم‌نامه جدید


 هادوی از امضای یک تفاهم‌نامه مهم نیز خبر داد و گفت: با حضور رئیس سازمان راهداری کشور و استاندار کرمان این موضع مطرح و قابلیت اجرایی پیدا کرده است که می‌تواند تحول بزرگی در این حوزه ایجاد کند و عملاً انقلاب بزرگی در ساخت راه روستایی در کرمان رقم خواهد خورد.

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری کرمان در تشریح این تفاهم‌نامه افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه که استانداری کرمان طرف اول آن است، مقرر شده طی ۱۸ ماه، استانداری تمهیدات لازم را برای آماده‌سازی راه‌هایی که توسط دهیاری‌ها، خیران و شوراها با مشخصات فنی لازم ساخته شده‌اند، فراهم کرده‌ و جهت آسفالت به اداره‌کل راهداری طرف دوم قرارداد تحویل دهد.

وی خاطرنشان کرد: سازمان راهداری نیز طی این تفاهم‌نامه تأمین قیر و اجرای آسفالت ۸۰۰ کیلومتر راه روستایی در شمال و جنوب استان را بر عهده خواهد داشت و اگر این مهم محقق شود، نزدیک به نیمی از راه‌های روستایی باقی‌مانده که جمعیت قابل توجهی را پوشش می‌دهند، آسفالت شده و استان با سرعت از محرومیت در این زمینه خارج خواهد شد.

انتهای خبر/ طهماسبی


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*