معاون آموزش و پرورش استان کرمان ادامه داد: دلایل متعددی وجود دارد تا دانشآموز به مدرسه نیاید که عبارتند از: کوچک بودن جثه ۵۳ دانشآموز، مهاجرت ۲۰۰ نفر از دانشآموزان به شهرهایی از کشور، مهاجرت ۱۸۰ به خارج از کشور، نزدیک به ۱۰۰ نفر از دانشآموزان دارای بیماری صعبالعلاج بودند و ۹۰۰ دانشآموز کودک استثنائی و دارای معلولیت جسمی و ذهنی هستند که به مدرسه نیامدهاند.
زحمتکش با تاکید بر این که موضوع اشتغال به کار دانشآموزان بازمانده از تحصیل باعث نگرانی است، توضیح داد: نزدیک به ۶۰ نفر از دانشآموز چنین شرایطی دارند ضمن اینکه نسبت به کودکان بدسرپرست نیز نگرانیهایی داریم.
وی با اشاره به این که باید در رابطه با کودکان کار و بدسرپرست باید تلاش بیشتری را انجام داد، عنوان کرد: باید تلاش کرد تا کودکانی که حق تحصیل دارند به مدرسه بیایند.
معاون آموزش و پرورش استان کرمان عنوان کرد: برخی دانشآموزان در مدارس دینی و یا مدارس فاقد مجوز تحصیل میکنند که نام و لیست آنها در سامانه ثبت نمیشود و سبب میشود که به لیست دانشآموزان بازمانده از تحصیل اضافه میشوند از این رو در خصوص تعداد دانشآموز بازمانده از تحصیل نمیتوان آمار دقیقی داد.
زحمتکش اظهار کرد: از خانوادهها و دستگاهها درخواست داریم که اگر دانشآموزی از تحصیل بازمانده به ادارهکل آموزش و پرورش اطلاع دهند تا با گفتگو با مدیر نزدیکترین مدرسه محل زندگی دانشآموز، شرایط تحصیل محقق شود ضمن اینکه همه مدیران مدارس استان از این موضوع استقبال میکنند و بدون دریافت هزینه چنین دانشآموزانی را ثبتنام کرده و کمک میدهند.
وی تاکید کرد: آموزش و پرورش به یاری دانشآموزانی خواهد آمد که مشکل مالی سبب شده از تحصیل دور باشند، هزینه تحصیل، فرم مدرسه، سرویس رفت و آمد و … توسط خیران و آموزش و پرورش تامین میشود، هیچ کودکی به دلیل فقر و مشکلات مالی نباید از تحصیل عقب بماند.
معاون آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: تقریباً در همه شهرستانهای استان کرمان دانشآموز بازمانده از تحصیل وجود دارد همچنین در حاشیه شهرهای بزرگ نیز به دلیل مهاجرتپذیر بودنشان آمار دانشآموزان بازمانده از تحصیل بیشتر است.
انتهای خبر/ پسند
انتهای خبر/ پسند