کاظم رئوفی نیا بخشدار خبر در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار اقطاع خبر اظهار کرد: برگزاری این جشنواره ها بستر مناسبی برای توزیع و فروش صنایعدستی اهالی منطقه که از تنوع خاصی هم برخوردار است، فراهم می کند.
وی با اشاره به مقایسه غذاهای سنتی و صنعتی خاطرنشان کرد: غذاهای سنتی به دلیل کمچرب بودن، داشتن پروتئین مناسب گوشت قرمز و سفید، نداشتن افزودنیهای مدتدار، استفاده از مواد تازه که ویتامینهای خود را از دست ندادهاند برای سلامتی و درمان بیمارهای خاص مفید است.
انتهای پیام/ع