دبیر نمایشگاه دستپنجه بیان کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه را آشنا کردن مردم با صنایعدستی و مشاغل خانگی شهربابک و حمایت از فعالان این عرصه عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه ۶۵ غرفه شامل ۲۳ غرفه غیربومی و ۴۲ غرفه بومی در این نمایشگاه فعالیت دارند، تصریح کرد: ساعت بازدید از نمایشگاه صبحها از ساعت ۹ تا ۱۲ و عصرها از ساعت ۱۶ تا ۲۱ است.
سفلایی تاکید کرد: با هدف ایجاد تعامل، افرادی از شهرهای کرمان، زرند، رابر، رفسنجان نیز در این نمایشگاه شرکت کردند و امیدواریم ما هم بتوانیم در شهرهای استان کرمان نمایشگاه مشترکی برگزار کنیم.
وی ضمن قدردانی از همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهربابک در برپایی این نمایشگاه، اظهار کرد: در این نمایشگاه صنایع دستی از قبیل کارهای چوبی، فیروزه، رزین و بافتنی و محصولات غذایی عرضه میشود.
محمد نگینی یکی از غرفهدارانی که از شهرستان رابر در این نمایشگاه حضور پیدا کرده است به خبرنگار ما گفت: حدود ۱۰ سال است که در کسوت فروش خشکبار فعالیت میکنم و برای عرضه محصولات طبیعی شهرستان رابر به شهربابک آمدم.
وی اظهار کرد: ما به اکثر شهرهای استان کرمان رفتهایم اما استقبال از این نمایشگاه جوری که ما پیشبینی میکردیم، نبود.
یکی دیگر از غرفهدارانی بانویی بود که از رفسنجان آمده و یک غرفه در این نمایشگاه را به خود اختصاص داده بود، او که ۱۵ سال در زمینه تولید پته فعالیت داشت نیز به محصولاتی که با خود آورده بود اشاره کرد و گفت: صندوقچه، رومیزی، پشتی، سینی و … را که با پته فرآوری شدهاند را برای عرضه آوردهایم.
این بانوی رفسنجانی هم عدم استقبال از این نمایشگاه را به عنوان یک چالش عنوان کرده و گفت: تاکنون به شهرهای زیادی رفتهام اما شهربابک نیامده بودم و چون به شهر خودمان نزدیک بود به اینجا آمدیم و در این نمایشگاه شرکت کردم.
انتهای خبر/ شهربابک