۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » بم
ترویج کشت گیاهان دارویی در بم
ترویج کشت گیاهان دارویی در بم

ترویج کشت گیاهان دارویی در بم

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بم گفت: شرایط شهرستان به‌گونه‌ای‌ست که کشاورزان در زمینه کشت گیاهان دارویی می‌توانند فعالیت کنند.  به گزارش پایگاه تحلیلی خبری «اقطاع خبر»؛ محمدعلی معقول با اشاره به ترویج کشت گیاهان دارویی در این شهرستان گفت: طی سال‌های اخیر جهاد کشاورزی شهرستان بم برای خروج از تک محصولی منطقه به ترویج کشت […]



مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بم گفت: شرایط شهرستان به‌گونه‌ای‌ست که کشاورزان در زمینه کشت گیاهان دارویی می‌توانند فعالیت کنند.

ترویج کشت گیاهان دارویی در بم

 به گزارش پایگاه تحلیلی خبری «اقطاع خبر»؛ محمدعلی معقول با اشاره به ترویج کشت گیاهان دارویی در این شهرستان گفت: طی سال‌های اخیر جهاد کشاورزی شهرستان بم برای خروج از تک محصولی منطقه به ترویج کشت گیاهان دارویی مانند زعفران، بابونه و گلرنگ اقدام کرده است.
 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بم بیان کرد: تاکنون حدود ۱۶٫۵ هکتار از اراضی مناطق دهبکری، جزین، دربر و دریجان به کشت زعفران اختصاص یافته است.
 
وی به کشت طلای سرخ اشاره کرد و افزود: زعفران یکی از ارزشمندترین گیاهان دارویی و ادویه‌ای جهان است و چرخه زندگی این محصول به نوعی است که میزان مصرف آب کمی دارد، سازگاری بالایی با تنش‌های محیطی مثل گرما و سرما داشته و همچنین هزینه زیادی ندارد.
 
محمدعلی معقول افزود: در واقع برای کشت زعفران فقط سال اول به سرمایه اولیه نیاز است. به این معنا که فقط یک سال کشت انجام می‌شود و تا هفت سال بعد، مزرعه گل می‌دهد و زعفران برداشت می‌شود.
 
وی با بیان اینکه کشت گیاهان دارویی از جمله زعفران توسط باغداران زمینه رونق اقتصادی را در منطقه فراهم می‌آورد، تصریح کرد: افرادی که برای کشت این محصول نیاز به تسهیلات دارند می‌توانند به بانک مراجعه و تسهیلات دریافت کنند.
 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بم در بخش دیگری از سخنانش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه‌‍ریزی از ابتدای امسال در شهرستان خبر داد و افزود: این میزان جوجه‌ریزی در ۱۸ واحد مرغداری این شهرستان صورت گرفته که میزان تولید این واحدها حدود ۲۲۰۰ تن گوشت مرغ بوده است.
 
معقول در پایان خاطرنشان کرد: امروزه برای نگه‌داری از جوجه یک روزه در دنیا، مرغداری به صورت یک صنعت پیشرفته در آمده و داشتن آگاهی و دانش در این مورد برای هر مرغداری لازم است، به ویژه که استفاده از این دانش‌ها در کار، باعث بیش‌تر شدن تولید و درآمد مرغداری شده و از وارد شدن خسارت‌های سنگین و از بین رفتن سرمایه جلوگیری می‌کند.
 
منبع: ایسنا
انتهای خبر/زین الصالحین


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*