در این نشست تعدادی از مدیران واحدهای تولیدی صنایع غذایی فعال در استان کرمان، مسائل و مشکلات خود در حوزه استاندارد و سازمان غذا و دارو را بیان کردند و تصمیمات لازم جهت حل این مسائل اخذ شد.
معاون اقتصادی استاندار کرمان در این نشست تاکید کرد: استان کرمان را باید کرمانیها بسازند، مدیران و تولیدکنندگان باید تمام تلاششان را بهکار گیرند تا با استفاده از امکانات و ظرفیتهای بیشمار موجود، زمینه پیشرفت همهجانبه استان را فراهم کنند.
حسنزاده عنوان کرد: در حوزه صنایع غذایی، استان کرمان ظرفیتهای فراوانی دارد و با توجه به واحدهای ممتاز غذایی که وجود دارد، مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی مربوطه باید شرایط تولید را تسهیل کنند زیرا تولیدکننده نباید درگیر ساز و کارهای محدودکننده بشود.
همچنین در جلسه فوق مقرر شد، کمیتهای متشکل از نمایندگان استانداری، ادارهکل استاندارد، سازمان غذا و دارو، انجمن صنایع غذایی و سازمان صمت بهصورت دورهای برگزار و مشکلات واحدها احصاء شده و برنامهریزی لازم جهت حل آنها انجام گیرد.
انتهای خبر/ طهماسبی