مدیرعامل اتحادیه تعاونی های عشایر دامداران متحرک ادامه داد: اگر امروز با این فرض که تشکلها به سمت تولید قراردادی دام هدایت شوند و متعد شویم که در این بازه زمانی تولید گوشت مدنظر به بازار ارائه دهد، منجر به کاهش قیمت تمام شده و بازار مصرف خواهد شد.
وی با بیان اینکه جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور را تولید میکند، افزود: براساس آمارهای اعلامی سالانه عشایر ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز تولید میکند، در حالی که بر مبنای محاسبات ما با احتساب دام سنگین ۲۵۰ هزار تن گوشت تولید میشود.
خرم خاطرنشان کرد: با توجه به آن که دام عشایر با وزن ناکافی به بازار عرضه میشود، اگر طی انعقاد قراردادی دام با وزن کافی به بازار برسد، این تفاوت وزن تا دیماه ۱۵ هزار تن مازاد بر تولید واقعی خواهد بود. براین اساس بهداشت آغول ها و بهینهسازی خوراک باید داشته باشیم.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای خبر/ م