وی به راهاندازی شرکت «مکمل دام جواهر» اشاره کرد و گفت: این واحد تولیدی از سال ۱۳۹۹ با تولید محصول مکمل افزودنی سینبیوتیک دام و طیور کار خود را آغاز کرد و از سال ۱۴۰۰ تحت نظر پارک علم و فناوری استان با تولید انواع محصولات برای حیوانات اهلی، خانگی، طیور و اسب به کار خود ادامه داد.
مدیرعامل این واحد دانشبنیان اذعان کرد: در حال حاضر پس از تولید محصولات سینبیوتیک و بستهبندی آنها را در کیسههای زیپپلاست ۵۰ و ۱۰۰ گرمی قرار داده و به سایر مناطق در سطح کشور ارسال میکنیم که البته استقبال خوبی هم از این مکمل غذایی شده است.
ولیتکاسی به هدف اصلی خود از جایگزینی سینبیوتیک با آنتیبیوتیکها اشاره کرد و گفت: با شدت افزایش استفاده از آنتیبیوتیکها برای کاهش بیماری دام و طیور، طی چند سال اخیر دامپزشکان با محدودیتهای زمانی بین حذف دارو، زمان کشتار و منع مصرف روبهرو بودهاند.
پژوهشگر کرمانی ادامه داد: کمک به درمان، افزایش رشد و کمک به پیشگیری از شیوع بیماریهایی که وجودشان در گله مشاهده شده است، علت اصلی استفاده از آنتیبیوتیکها است و عملاً دامها نیز نسبت به بیماری مقاوم میشوند اما این اقدام سبب اثر سوء بر مصرفکنندگان گوشت و محصولات حاصل از دامها میشد، بنابراین باید موارد طبیعی را جایگزین آنتیبیوتیکها میکردیم.
وی اذعان کرد: سینبیوتیکها مخلوطی از پروبیوتیک (باکتری زنده) و پریبیوتیک (غیرزنده) است در این روش ترکیبی از باکتریهای مفید در محیط مناسب کشت قرار میگرفتند و بعد به رژیم غذایی حیوانات افزوده میشد، با این اتفاق مواد مغذی انرژی، منابع ازته و مواد معدنی و ویتامینهای مورد نیاز میکروارگانیسمها را در تغذیه حیوانات بالا بردیم.
مدیرعامل این واحد دانشبنیان گفت: با توجه به روش سینبیوتیک توانستیم که پودر «لیماکس» را تولید کرده و عملاً به جای آنتیبیوتیک از موارد جایگزینی با سینبیوتیکها بهره ببریم و مشکلات بیماریزا بودن گوشت و محصولات دام و طیور را هم حل کنیم.
ولیتکاسی مکمل افزودنی سینبیوتیک دام و طیور لیماکس را معرفی کرد و گفت: این محصول با استفاده از بقایای کشاورزی نظیر سبوس گندم، پودر لیموترش به همراه پروبیوتیکها، مخمر و تعدادی پودر گیاهی و سایر افزودنیهای مجاز بر اساس فرمولاسیون اختصاصی برای انواع حیوانات اهلی، خانگی، طیور و اسب تهیه و در بستهبندیهای زیپ پلاست ۵۰ و ۱۰۰ گرمی روانه بازار میشود.
وی مدعی شد: این محصول بر اساس نتایج طرحهای تحقیقاتی انجام شده سبب بهبود عملکرد و سیستم ایمنی بدن، کاهش چربی حفره شکمی و افزایش طول پرزهای روده و سلامت دستگاه گوارش شده است.
انتهای خبر/ طهماسبی