۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ويژه‌های خبری
خانه‌داری نقش مهم اجتماعی و اقتصادیِ زنان
خانه‌داری نقش مهم اجتماعی و اقتصادیِ زنان

خانه‌داری نقش مهم اجتماعی و اقتصادیِ زنان

استاد حوزه و دانشگاه گفت: متاسفانه نگاه جامعه به خانه‌داری درست نیست در حالی‌که زنان خانه‌دار نقش مهمی در اجتماع و اقتصاد خانواده و جامعه ایفا می‌کنند. مریم مشهدی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی این پایگاه خبری «اقطاع خبر» درخصوص اهمیت خانه‌داری زنان گفت: برای تشویق به خانه‌داری و ایجاد انگیزه قوی برای انجام بهتر کارهای خانه […]


استاد حوزه و دانشگاه گفت: متاسفانه نگاه جامعه به خانه‌داری درست نیست در حالی‌که زنان خانه‌دار نقش مهمی در اجتماع و اقتصاد خانواده و جامعه ایفا می‌کنند.

خانه‌داری نقش مهم اجتماعی و اقتصادیِ زنان

مریم مشهدی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی این پایگاه خبری «اقطاع خبر» درخصوص اهمیت خانه‌داری زنان گفت: برای تشویق به خانه‌داری و ایجاد انگیزه قوی برای انجام بهتر کارهای خانه روایاتی در باب پاداش انجام کارهای خانه وارد شده که تأمل در آن‌ها بسیار آرام‌بخش و شادی‌آفرین است. 
 
وی ادامه داد: زنان اگر به پاداش‌ها و وعده‌هایی که خدای متعال برای انجام کارهای خانه وعده داده است، ایمان داشته باشند هیچ‌گاه کار خود را بیهوده نخواهند دانست و در انجام آن سستی نخواهند کرد.
 
این مشاوره خانواده بیان کرد: پیامبر اکرم(ص) در حدیثی فرمودند که خدمت به خانواده، کفاره گناهان بزرگ است و خشم خداوند را فرومی‌نشاند همچنین فرمودند که زن در برابر هر کاری که برای اداره امور منزل انجام می‌دهد خدا نظر لطفی به او می‌فرماید و کسی که مورد نظر الهی قرار گیرد، عذاب نمی‌شود.
 
مدرس حوزه و دانشگاه اظهار کرد: زن نباید در خانه دیدگاه کُلْفتی داشته باشد، چرا که داشتن چنین دیدگاهی باعث می‌شود کارهای خانه برایش خسته‌کننده شود و ناراحت از زن بودنش باشد بلکه زن باید بداند که خورشید تابان زندگی‌اش است.
 
وی افزود: حضرت زهرا(س) از کسانی نبود که کار خانه را کوچک شمارد یا خانه را به شوق اداره و منصبی ترک کند چرا که می‌دانست اداره خانه از اداره یک کشور کم‌تر نیست و ثابت کرد که زن می‌تواند در سیر به سوی کمال چنان گامی نهد که حتی از مردان جلو افتد.
 
استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: مقام معظم رهبری در سخنان‌شان مطرح کرده‌اند که «حضرت زهرا (س) یک زن اسلامی در بالاترین تراز، یعنی در حدّ یک رهبر است، اما همین زنی که می‌توانست پیغمبر باشد، از لحاظ فضائل و مناقب و حدّ وجودی! همین زن مادری می‌کند، همسری می‌کند، این ‌ها را باید فهمید، این‌قدر تحقیر نکنند این فریفتگان غافل!حرف‌های پوچ غربی‌ها، خانه ‌داری زن معنایش تربیت انسان است، معنایش تولید والاترین و بالاترین محصول عالم وجود یعنی بشر است».
 
وی با اشاره به فکر اشتباه جامعه زنان در رابطه با شغل خانه‌داری گفت: البته زن از نظر شرعی هیچ‌گونه تکلیفی‌ در کارهای خانه ندارد ولی برای انجام دادن هرکاری، خداوند به او پاداش فراوان می‌دهد، شغلی شریف به نام «خانه داری» که متأسفانه برخی نگاه‌ها در جامعه به این مقوله بسیار پست و حقیرانه است. 
 
استاد حوزه و دانشگاه گفت: متاسفانه نگاه جامعه و حتی زنان به خانه‌داری درست نیست در حالی‌که زنان خانه‌دار نقش مهمی در اجتماع و اقتصاد خانواده و جامعه ایفا می‌کنند.
 
مشهدی ادامه داد: بچه از این که مادرش شاغل است افتخار می‌کند اما از خانه‌داری که‌شغل حضرت زهرا(س) است، شغلی که خلقت بر او نهاده، خجالت می‌کشد در حالی‌ که خانه‌داری، محور معبد خانه است. 
 
مشاور خانواده عنوان کرد: در نگاه اسلامی کار در خانه آن قدر مقدس و موجب ثواب است که انسان می‌تواند به موجب کار خانه حاجات خود را از خدا بخواهد.

وی عنوان کرد: باید توجه کرد که زن خانه‌دار جزو نیروهای فعال جامعه است که از نگاه اقتصادی نیز نقش مهمی را ایفا می‌کند، بسیاری از فعالیت‌های هنری و یا کدبانوگری‌های یک زن به چرخه اقتصادی خانواده کمک می‌کند.
 

مشهدی با بیان این‌که از آنجا که زنان خانه‌دار، کم‌تر مورد توجه و قدردانی قرار می‌گیرند، گفت: خانه‌داری شغلی پرزحمت، یک‌نواخت و بی‌ارزش تلقی می‌شود و متاسفانه اگر زنان به خصوص آنان که دارای تحصیلات عالیه هستند از این‌که خود را خانه‌دار معرفی کنند شرمند می‌شوند در حالی‌که خانه‌داری یک مسئولیت مهم در اجتماع است.
انتهای خبر/ پسند 
 
 
 
 


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*