۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ويژه‌های خبری
خروج خودکار پست‌های فوق توزیع عامل قطعی برق
خروج خودکار پست‌های فوق توزیع عامل قطعی برق

خروج خودکار پست‌های فوق توزیع عامل قطعی برق

مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال کرمان گفت: قطعی‌های غیر زمان‌بندی به دلیل قرار گرفتن در پیک مصرف برق، رسیدن به حداکثر میزان ناترازی و خروج پست‌های فوق توزیع است. به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری «اقطاع خبر»؛ چندی است مخاطبان این پایگاه خبری در پیام‌های متعددی از قطعی‌های مکرر برق گلایه دارند. بررسی وضعیت میدانی […]


مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال کرمان گفت: قطعی‌های غیر زمان‌بندی به دلیل قرار گرفتن در پیک مصرف برق، رسیدن به حداکثر میزان ناترازی و خروج پست‌های فوق توزیع است.

خروج خودکار پست‌های فوق توزیع عامل قطعی برق

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری «اقطاع خبر»؛ چندی است مخاطبان این پایگاه خبری در پیام‌های متعددی از قطعی‌های مکرر برق گلایه دارند.

بررسی وضعیت میدانی خبرنگار اقطاع خبر سبب شد تا با مدیرعامل شرکت توزیع شمال برق استان کرمان ارتباط گرفته و از آخرین وضعیت برق استان اطلاعاتی کسب کنیم.

محمد سلیمانی در گفتگو با خبرنگار ما نسبت به قطعی‌های مکرر برق اظهارنظر کرده و افزود: قطعی خانگی در شرایط عادی دو ساعت (۱۲۰ دقیقه) در روز بوده، اما در هفته اخیر به دلیل قرار گرفتن در پیک مصرف برق کشور و تشدید میزان ناترازی و رسیدن به حداکثر میزان ناترازی، عملکردهای خودکار در شبکه و نیز خروج پست‌های فوق توزیع قطعی بیش‌تر شده، اما از نیمه دوم هفته این موارد برطرف و تمامی قطعی‌ها به صورت یکبار در روز و در صورت نیاز ۲ بار در روز با اطلاعیه‌های قبلی اعمال می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال کرمان ادامه داد: تنها استثنائات عدم قطعی برق مربوط به خطوط بیمارستانی و پمپ‌های آب آشامیدنی بوده که طبق دستور استاندار کرمان دستگاه‌های مربوطه بایستی طی مدت زمان مشخصی نسبت به تأمین دیزل ژنراتور و برق اضطراری خود اقدام و از حالت استثناء خارج شوند.

وی در پاسخ به این سئوال که نوسانات برقی به چه شکل است چرا به صورت ۲۰ دقیقه، پنج دقیقه و حتی لحظه‌ای مرتب قطع و و‌صل می‌شوند؟ عنوان کرد: اگر در هر قسمتی از شبکه نوسان یا افت ولتاژ وجود داشته باشد، با اعلام به شرکت‌های توزیع برق بررسی لازم انجام و متناسب با علت این موضوع رفع نقص انجام می‌شود، ضمناً بیش‌ترین علت نوسان مربوط به قطع سیستم ارت (پاره‌شدگی یا سرقت کابل) است.

سلیمانی به آخرین وضعیت سرقت سیم هم اشاره‌ای کرد و گفت: خوشبختانه روند سرقت سیم و تجهیزات شبکه کاهشی بوده و از سویی میزان شاخص تبدیل سیم‌های مسی به کابل خودنگهدار از ۲۰ درصد در سال ۱۴۰۰ به حدود ۶۰ درصد در حال حاضر رسیده است و تا اتمام شبکه سیمی این تبدیل ادامه دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: قراردادهایی فی‌مابین شرکت توزیع برق شمال و فراجا منعقد شده که از این طریق حفاظت‌های بیش‌تری از شبکه در حال انجام است.

انتهای خبر/ طهماسبی


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*