مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان در این ارتباط تصویری، مجاورت شهرهایی همچون کهنوج در مجاورت دریا را ظرفیتی برای توسعه و استقرار صنایع بیشتر دانست.
رئیس جمهور همچنین، از وزیر سوال کرد که فازهای بعدی کی به بهره برداری میرسد که وزیر صمت پاسخ داد حداکثر تا دو سال آینده، استقرار چرخههای تکمیلی عملیاتی میشود.
پزشکیان ضمن خداقوت به مسئولین و دست اندرکاران این طرح، دستور شروع به کار و رسمی این طرح را صادر کرد.
علی محمد سلیمانی مجری طرح و نماینده ایمیدرو این طرح اعلام کرد: تا سال ۱۳۹۷ فقط ده درصد پیشرفت و با واگذاری به بخش خصوصی، در سال ۹۹ پیشرفت این کار آغاز شد و طی پنج سال اخیر دو هزار یورو از طریق بخش خصوصی هزینه شده است.
منصور شکرالهی نیز در مراسم افتتاح کارخانه تیتانیوم کهنوج، همکاری و همراهی مردم را جهت راهاندازی بزرگترین معدن تیتانیوم خاورمیانه در کهنوج را ستود و اظهار کرد: کارخانجات و معادن منطقه علاوه بر استفاده از ظرفیت جوانان بومی ۶ شهرستان جنوبی در اشتغال، در حوزه مسؤولیتهای اجتماعی و نیز در زمینههای رفاهی و آموزشی اقدام کنند.
نماینده مردم ۶ شهرستان جنوبی در مجلس شورای اسلامی وجه تمایز جنوب و شمال استان کرمان را تنوع معدنی در این منطقه برشمرد و خواستار مطالعه و پژوهش جهت استفاده بهتر از ظرفیتهای معدنی در منطقه شد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی همچنین ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همه افرادی که طی این سالها برای این اتفاق بزرگ ومبارک در حوزه انتخابیه ۶ شهرستان جنوبی قدمی یا قلمی برداشتهاند خاطرنشان کرد: برای پایداری اشتغال و تولید در منطقه باید از دانش و تکنولوژی بومی استفاده کرد.
نماینده ۶ شهرستان جنوبی در این مراسم گفت: امروز خامفروشی و صادرات خام محصولات معدنی بلای جان اقتصاد و اشتغال کشور شده است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در این راستا باید در کنار تکمیل زنجیره کارخانه، مسئله فرآوری و تولید محصول نهایی نیز تکمیل شود.
منبع: رودبار ما
انتهای خبر/پورحیدر