۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ويژه‌های خبری
خداشناسی اوج تقواست
دشمن به دنبال ایجاد فساد اخلاقی است

دشمن به دنبال ایجاد فساد اخلاقی است

امام جمعه موقت کرمان گفت: دشمن می‌خواهد ذلت را به ما تحمیل کند، اول دنبال دامن‌های پاک از دست رفته، بی‌حجابی، فساد اخلاقی، روابط نامشروع و… است، زیرا اگر آن فضا حاکم شد، ذلت پذیرفته می‌شود. به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری «اقطاع خبر»؛ حجت‌الاسلام احمد شیخ‌بهایی در خطبه‌‌های نماز جمعه این هفته شهر […]


امام جمعه موقت کرمان گفت: دشمن می‌خواهد ذلت را به ما تحمیل کند، اول دنبال دامن‌های پاک از دست رفته، بی‌حجابی، فساد اخلاقی، روابط نامشروع و… است، زیرا اگر آن فضا حاکم شد، ذلت پذیرفته می‌شود.

دشمن به دنبال ایجاد فساد اخلاقی است

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری «اقطاع خبر»؛ حجت‌الاسلام احمد شیخ‌بهایی در خطبه‌‌های نماز جمعه این هفته شهر کرمان که در مصلای بزرگ امام علی (ع) برگزار شد، گفت: راه سعادتمندی تقواست، تقوا یعنی انجام واجبات و ترک محرمات، تقوای اعضا و جوارح، اینکه نماز بخوانیم، روزه بگیرم و خمس بپردازیم، حج برویم، در مال مردم تصرف بی‌جا نکنیم، به والدین نیکی کنیم و… این‌ها مجموعه کارهایی است که اگر انجام دهیم با تقوا می‌شویم اما این کف قصه است.

وی بیان کرد: کف قصه این است که تقوا، تقوای ظاهر است؛ مرحله بالاتر تقوای اعضا و جوارح است، چشم باید تقوا داشته و نگاهش کنترل شده باشد؛ گوش باید تقوا داشته باشد چرا که هر صدایی را نباید شنید.

امام جمعه موقت کرمان عنوان کرد: متقی گوش و دستش کنترل دارد، دست به مال حرام نمی‌زند و بیت‌المال می‌شناسد؛ اگر تقوای دست بود، اختلاس‌گر، قاچاقچی و گران‌فروش پیدا نمی‌شد.

شیخ‌بهایی تصریح کرد: تقوا همه شئون زندگی را در بر می‌گیرد؛ یک مورد هم تقوای قلب است؛ اینکه انسان در ظاهر شعائر و نشانه‌های خدا را تعظیم می‌کند، به‌خاطر این است که قلب باتقواست، قلب که باتقوا باشد، یعنی اخلاص دارد و ریا در کارش نیست، یعنی حسادت و کبر ندارد که این‌ها مریضی‌های قلب است.

امام جمعه موقت کرمان اظهار کرد: تقوای قلب از تقوای عقیده است، یعنی توحید، یعنی خدا را بشناسیم و در مقابلش بندگی کنیم؛ اعتقاد به اینکه هر کس هر عملی انجام می‌دهد، نتیجه‌اش را در قیامت خواهد دید، بالاترین درجه تقواست و اوج تقوا این است که انسان هیچ چیز جز خدا نمی‌شناسد و نمی‌خواهد که بشناسد.

شیخ‌بهایی در خطبه دوم  با اشاره به اتفاقات غزه و لبنان، این اتفاقات را حاصل بی‌تقوایی دانست و گفت: ما از جنگ متنفریم اما پای دفاع می‌ایستیم، هرگز حاضر نیستیم به کشوری حمله کنیم اما اگر کشور، ناموس و دین ما مورد هجمه قرار بگیرد، تا آخرین نفس و قطره خون می‌ایستیم و دهان دشمن را خرد می‌کنیم.

وی با اشاره به سالگرد بزرگداشت دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس صحنه بی‌نظیری بود که دو اسم برای آن داریم، جنگ تحمیلی و دفاع مقدس؛ جنگ را آن‌ها بر ما تحمیل کردند، نه می‌خواستیم که بجنگیم و نه آماده بودیم، بعد انقلاب بود و همه چیز آشفته و نهادها تازه در حال شکل‌گیری بود، اما وقتی دشمن حمله می‌کند، باید دفاع کنیم و دفاع مقدس است؛ خدا به ما اجازه نداده که خود را در مقابل دشمن ذلیل کنیم.

امام جمعه موقت کرمان تصریح کرد: دشمن که می‌خواهد ذلت را به ما تحمیل کند، اول دنبال دامن‌های پاک از دست رفته، بی‌حجابی، فساد اخلاقی، روابط نامشروع و…است، زیرا اگر آن فضا حاکم شد، ذلت را می‌پذیرد و اگر دامن‌ پاک بود، کسانی مثل سردمداران حزب‌الله بالا می‌آیند و مقابل این غده سرطانی می‌ایستند.

وی با اشاره به روز آتش‌نشان گفت: قرآن کریم می‌فرماید، هر وقت دشمنان آتشی برای جنگ روشن کردند، خدا آتش آن‌ها را خاموش کرد، بنابراین اولین آتش‌نشان خداست که آتش جنگ دشمنان را به نفع اسلام خاموش می‌کند؛ آتش‌نشانان جان بر کف هستند و هرگاه حادثه‌ای رخ می‌دهد آمده‌اند و گاهی از جان خود مایه می‌گذارند.

 شیخ‌بهایی با اشاره به روز همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی، گفت: آن‌ها که شهید شدند، خوشا به حال‌شان اما کسانی مجروح هستند، چه می‌کشند؟ بچه‌هایی که دارایی‌شان و عزیزان‌شان را از دست داده‌اند، غذا و آب ندارند و هر لحظه وحشت بمباران دارند؛ این‌ها را نمی‌شود فراموش کرد.

امام جمعه موقت کرمان با اشاره به صلح امام حسن (ع) گفت: صلح امام حسن (ع) هشداری برای ماست؛ این صلح از وقتی بر امام حسن (ع) تحمیل شد که دنیاگرایی وارد زندگی مردم شد؛ همه رفاه بیش‌تر می‌خواستند و باعث شد که از مرگ بترسند و وقتی امیرالمومنین گفت که به جنگ بیایید، گفتند خسته شدیم، اکنون هم این حرف‌ها زده می‌شود اما ما که نمی‌خواهیم بجنگیم؛ دفاع باید کرد از جهان اسلام؛ همه ما امت واحد هستیم، یعنی چو عضوی به‌درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار، یعنی دلمان برای مردم غزه بلرزد.

انتهای خبر/ کارگرزاده


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*