وی ادامه داد: استان کرمان کمترین مطالبه را دارد و شاید مطبوعات از وظیفه اصلی خود که راهبری بودهاند خارج شدهاند اکنون تبدیل به راهرو شدهاند.
مدیرکل بازرسی استان کرمان بیان کرد: یکی از موضوعاتی که نسبت به آن باید مطالبهگر باشیم دفتر مرکزی و ستاد سازمان مس، طبق قانون باید در کرمان باشد، اکنون سئوال است که چرا همچنان این دفاتر در تهران است از طرفی شما رسانهها چه کردهاید و نمایندگان پیگیر این موضوع نشدهاند و چرا مطبوعات به آن نپرداختهاند.
وی در بخشی دیگر از صحبتهای خود به جلوگیری از خامفروشی اشاره کرد و گفت: جوامع پیشرفته ۹۰ درصد پیشرفتشان به صنایع پائیندستی است اما رسانهها چرا به این نپرداختهاند که صنایع پاییندستی چیست، ادعا بر این است که خامفروشی انجام نمیشود اما این واقعیت ندارد.
سالاری بیان کرد: رسانهها باید مطالبه از این مدل داشته باشد، اراده جمعی بر این باشد و اگر قرار باشد که صنایع و حسابها به کرمان برگردند آنگه هزینه برای ساخت پارک نیز وجود داشت، حسابهای مادر در تهران است معتقدم مطبوعات هیاتحاکمه کرمان هستند و باید آسیبشناسی انجام داد.
مدیرکل بازرسی استان کرمان با اشاره به اینکه در گذشته مطبوعات راهبر بود اکنون از رسالت خود خارج شده است و باید دید که مشکل از کجاست، توضیح داد: مسائل جامعه به روز شده اما رسانهها در سنت ماندهاند، فضای مجازی جای رسانهها را گرفته و از مطبوعات جلو افتاده است.
وی مطرح کرد: دغدغه مطبوعات اصلاح جامعه است اگر عقبماندگی وجود دارد باید جبران کرد و در آینده نباید به روزمرگی افتاد.
سالاری ادامه داد: کرمان غنیترین استان کشور از لحاظ منابع معدنی و از طرفی فقیرترین استان نیز است، باید بر اقتصاد کشور از طریق مطالبهگری اثر بگذاریم و استان کرمان فردی چون حاجقاسم را داشته، افراد دیگری را نیز دارد تا بر جامعه اثرگذار باشد البته به شرط آنکه مرز مصلحتاندیشی را بشکنیم.
مدیرکل بازرسی استان کرمان بیان کرد: در دنیا نهادهای حاکمیتی نقش کمتری به مطالبهگری داشته باشند و مطبوعات بیشترین نقش را دارند، مطالبه نباید منجر به سیاهنمایی شود و باید پشتیبان باشد تا سازمان حرکت کند و هم بداند که مطبوعات پشت سر او هستند، باید شتاب حرکتی بلندی داشت و اکنون باید دوید تا به سایر شهرهای کشور رسید البته ما نیز بر مبنای کمک، به رسانهها در کف جامعه کمک و یاری خواهیم کرد.
انتهای خبر/ پسند