تکمیلکنندگان پازل پیروزی دلسوختگانی بودند که صدای خوب داشتند، به دوران دفاع مقدس۱ که برگردیم، شور نواها جرأتها را در وجود رزمندگان تقویت میکرد و راهها را هموار، وقتی صدای حاج صادق بر پهنه وسیع جبهههای جهاد طنینانداز میشد، حسی ناب سرتاپای مجاهدان را فرا میگرفت و قطعهها ورد زبان آنها میشد.
اگر چه او یک پاسدار بود، اما بیشتر با حنجرهاش از مرزها دفاع کرده است، آهنگران به اندازهای در دفاع مقدس درخشیده که میتوان گفت؛ بخشی از پیروزیهای درخشان آن روزها با هیجانی که او به جبههها تزریق کرد به دست آمده است.
نقشی که آنقدر برجسته بود که دوست و دشمن بر آن تاکید داشتند، تا جایی که رادیو بغداد به این فعال فرهنگی لقب «بلبل خمینی» داد.
مداحان و مرثیهخوانان نهفقط در دوران جنگ، که در دوران مبارزه برای انقلاب هم نقش تأثیرگذاری داشتند، خط هویدایی که نیاز نبود دشمن دنبال آن بگردد، لذا بعد از جنگ، مستقیم دست گذاشت روی این قشر! تا جایی که ابتذال در مداحیها رفتهرفته بین مردم و قشر فرهنگی کشور نگرانیهایی ایجاد کرد.
اما آنچیزی که در اتاق دشمن بر روی آن فکر نشده بود، دستی بود که روی سر این مداحان قرار داشت و نیروی خارقالعادهای که از روضهها روی قلبهای آنها ایجاد میکرد.
آنها نمیدانستند گریهسازهای حسین(ع) دستشان در دست ثارالله است و قدرتشان را هم از قدرت خون خدا میگیرند.دفاع مقدس ۲ که در کشور آغاز شد، تازه فهمیدند که هیچ چیز در کشور ما تغییر نکرده است، اگرچه جنگ ۱۲ روزه مثل دوران ۸ ساله نبود، اما نگینهای درخشان در هیأتهای سراسر کشور برق زدند و روند مبارزه و دفاع را تغییر دادند.
قطعهها از سوگ به سمت حماسه رفت و اشعاری روی زبانهای کوچک و بزرگ نشست که نشان میداد ایران، همچنان عظمتش را از مجالس سالار عاشوراییان میگیرد و با نوای دلدادگان او نفس تازه میکند.
اوج این تاثیر را شب عاشورا دیدیم، جایی که حاج محمود کریمی یک موشک نقطهزن شد و روی جنگ روانی دشمن فرود آمد.
موضوعی که به وضوح نشان داد، چه ماههای اول انقلاب باشد، چه ۴۶ سال از آن گذشته باشد، چه همه دنیا گرد صدام جمع شود و چه جهان کنار اسراییل بایستد، در قرارگاه جمهوری اسلامی، امام حسین (ع) فرمانده است و دلها را فرماندهی میکند، تاریخ میداند که فتح با خون خداست!
منبع: فارس
انتهای خبر/ طهماسبی