مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان با تاکید بر این که برگزاری جشنواره آئینهای بومی محلی جنوب کرمان را از روستا کلید زدیم، افزود: امیدواریم با همکاری و همراهی بخشداران و دهیاران بتوانیم در آیندهای نزدیک این جشنواره را با توجه به بوم و سنتهای محلی هر روستاها در هر هشا شهرستان جنوبی برگزار کنیم.
حسینی با تاکید بر این که جنوب کرمان دارای تمدنی کهن و چندین هزار ساله است، عنوان کرد: با توجه به فرهنگ غنی و آئینهای بومی محلی جنوب کرمان این ظرفیت وجود دارد که جشنوارههای متعددی بر اساس بوم هر شهرستان برگزار کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان روستائیان را قشر زحمتکش جامعه دانست و عنوان کرد: در تداوم اجرای عدالت فرهنگی، سعی داریم با تمرکز زدایی از سطح شهر، به روستاها توجه خاصی داشته باشیم و برنامههای فرهنگی و هنری متعددی را در روستاها برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه چندین سال است که مقام معظم رهبری نسبت به تهاجم و شبیخون فرهنگی هشدار میدهند، گفت: اگر به سخنان ایشان توجه کنیم میبینیم که در سخنرانیهای آغاز سال نو و در مراسم تنفیذ رئیس جمهورها به مقوله فرهنگ اشاره میفرمایند که این سخنان رهبری، نشان از اهمیت فرهنگ دارد.
حسینی تصریح کرد: در برگزاری جشنواره آئینهای بومی و محلی نگاه علمی و پژوهشی است که با همین نگاه، خردهفرهنگها بایستی شناسایی شده و به آن پرداخته شود و با احیای این خردهفرهنگها به مقابله با تهاجم فرهنگی رفت.
وی با اشاره به اینکه مصوبات شورای فرهنگ عمومی جنوب کرمان سرلوحه برنامههای این ادارهکل است، گفت: یکی از مصوبات این شورا احیای خردهفرهنگهاست، از آنجایی که تاکنون آن طور که باید و شاید توجهای به احیای خردهفرهنگها در روستاها نشده است بنابراین استارت برگزاری جشنواره آئین بومی محلی جنوب کرمان از روستای دوبنه زده شد.
وی با تاکید بر اینکه این جشنواره در چند بخش از جمله داستان کوتاه از جمله مقاله، شعر، پژوهش و رسانه برگزار میشود، اظهار کرد: در آئین اختتامیه در کنار تجلیل از آثار برتر شعر، پژوهش و مقاله از رسانههایی که تولید محتوای برتر در زمینه آئینهای بومی محلی منطقه داشته باشند نیز تجلیل میشود.
انتهای خبر/ پسند