وی اظهار کرد: نیروگاهها با زیانهای انباشته به نوعی ورشکسته تلقی میشوند و این باعث شده انگیزه و توانی برای توسعه و حتی تکمیل پروژههای تبدیل نیروگاههای گازی به سیکل ترکیبی وجود نداشته باشد.
طبیب زاده تصریح کرد: برنامههای بلند پروازانه احداث نیروگاههای خورشیدی علیرغم مزیتهای خاص عملی نیست و اصلاً نمیتواند حتی تأثیر محدودی هم بر جبران ناترازی داشته باشد.
وی ادامه داد: عدم تأمین ارز از محل مطالبات نیروگاهها برای تعمیر و اورهال کردن آنها قطعاً تعدادی از نیروگاهها و بهطور قطع سه نیروگاه سینگل شفت فعال در کشور را از مدار تولید در پیک مصرف خارج میکند. این یک هشدار جدی است که نه تنها نمیتوانید به ظرفیت تولید برق کشور بهطور مؤثر کمک کنید بلکه با این انفعال حداقل ۲ هزار مگاوات از وضع فعلی کمتر تولید خواهد شد که به معنای تشدید بحران در اوج مصرف است.
رئیس اتاق کرمان خطاب به رئیس جمهور تأکید کرد: چارهای بیندیشید و وزارتخانه نیرو را مأمور کنید بهطور ویژه مسئله را موشکافی و به راهحل منطقی در اتاق ایران و با حضور فعالان بخش خصوصی برسند.
گفتنی است در این نشست که با حضور اعضای هیات رئیسه اتاق ایران، جمعی از روسای کمیسیونهای تخصصی این اتاق و اتاقهای سراسر کشور، مشاور رئیس اتاق ایران و دبیرکل این اتاق، برگزار شد، رئیس جمهور از بررسی مجدد لوایح FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد.
شایان ذکر است؛ مطالبه اصلی نمایندگان بخش خصوصی در این نشست، بهبود روابط خارجی و رفع مشکلات FATF بود و دو بسته پیشنهادی بخش خصوصی درباره «جبران خسارت قطع برق و گاز واحدهای تولیدی» و «راهاندازی سامانه شفافیت اقتصادی» به رئیس جمهور ارائه شد.
انتهای خبر/ طهماسبی