۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » کرمان
زمین‌خواری نباید مانع احقاق حقوق قانونی مردم شود
زمین‌خواری نباید مانع احقاق حقوق قانونی مردم شود

زمین‌خواری نباید مانع احقاق حقوق قانونی مردم شود

رئیس‌کل دادگستری استان کرمان گفت: مقابله با زمین‌خواری باید با قاطعیت و در چارچوب قانون دنبال شود و این روند نباید مانعی برای احقاق حقوق قانونی مردم باشد. به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «اقطاع خبر»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در نشست شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان، خواستار تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای ساماندهی و […]


رئیس‌کل دادگستری استان کرمان گفت: مقابله با زمین‌خواری باید با قاطعیت و در چارچوب قانون دنبال شود و این روند نباید مانعی برای احقاق حقوق قانونی مردم باشد.

زمین‌خواری نباید مانع احقاق حقوق قانونی مردم شود

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «اقطاع خبر»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در نشست شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان، خواستار تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای ساماندهی و توانمندسازی مناطق حاشیه‌ای، به‌ویژه اراضی موسوم به «فدک» شد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان تأکید کرد: در مواردی که حقی برای مردم ایجاد شده، دستگاه قضائی موظف به استیفای آن است.

حمیدی با اشاره به برخی تصمیمات نادرست گذشته که منجر به تخلفات گسترده در حوزه زمین شده، افزود: ضمن بررسی این موارد، باید اصلاحات لازم برای بهبود وضعیت موجود و ساماندهی حاشیه‌نشینی صورت گیرد.

وی حرکت بر اساس مُرّ قانون را امری اساسی در ساماندهی، توانمندسازی و مقابله با ساخت‌ و سازهای غیرمجاز دانست و بیان کرد: اقدامات در این زمینه باید تحت نظارت نهادهایی نظیر سازمان بازرسی کل کشور و اداره‌کل اطلاعات استان پیگیری شود.

مطالبه‌گری قضائی برای ساماندهی حاشیه‌نشینی

سید مهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری‌کل استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به مسئولیت دولت و نهادهای اجرایی در ساماندهی مناطق حاشیه‌ای، گفت: دستگاه قضائی بارها در این زمینه مطالبه‌گری کرده و ورود مستقیم نیز داشته است.

وی با بیان اینکه کارگروه فراقوه‌ای مقابله با حاشیه‌نشینی در استان فعال بوده، افزود: این معاونت با همکاری دادستان و به‌ منظور جبران قصور برخی دستگاه‌ها، در مقطعی اقدامات مؤثری انجام داد، اما به‌ دلیل اعلام آمادگی مجدد نهادهای اجرایی برای پیگیری موضوع در قالب همان کارگروه، ادامه این روند متوقف شد.

قویدل تصریح کرد: بر اساس نشست‌های تخصصی، سه راهبرد اصلی «ساماندهی»، «توانمندسازی» و «صیانت» برای مقابله با زمین‌خواری و حاشیه‌نشینی تعریف شده، اما این برنامه‌ها هنوز به‌طور کامل اجرا نشده‌اند.

وی خواستار تشکیل کارگروه ویژه‌ای در استانداری با استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌ها به‌ویژه «سامانه پنجره مدیریت واحد زمین» شد و هشدار داد: موضوع حاشیه‌نشینی و زمین‌خواری روز به روز در حال گسترش است.

لزوم وحدت رویه دستگاه‌ها در ساماندهی مناطق حاشیه‌ای

رضا طالبی‌زاده، معاون قضایی دادگستری استان کرمان نیز در این نشست تأکید کرد: ورود دستگاه‌های اجرایی به موضوع ساماندهی باید دقیقاً مطابق با ضوابط قانونی صورت گیرد، چرا که قانون همه ابعاد این مسئله را روشن کرده است.

سید مصطفی آیت‌اللهی موسوی نیز با اشاره به شکل‌گیری برخی سکونتگاه‌ها در اطراف شهر گفت: دستگاه‌های متولی در زمان ایجاد این ساخت‌وسازها اقدامی بازدارنده نداشتند و اکنون با واقعیتی مواجه‌ایم که نیاز به تصمیم‌گیری مشترک دارد.

معاون عمرانی استانداری کرمان افزود: بر اساس مصوبه شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان، ساماندهی مناطق حاشیه‌ای شهرها و روستاها در دستور کار قرار دارد و باید با جمع‌بندی نظرات تمامی اعضا، به رویکردی مشخص برای برخورد با این پدیده رسید.

 در پایان این نشست، فرماندار کرمان نیز با تأکید بر گسترش روزافزون حاشیه‌نشینی در شهر کرمان، خواستار اقدام فوری و منسجم برای ساماندهی این مناطق شد.

منبع: ایسنا
انتهای خبر/ کارگرزاده
 


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*