وی معرفی نمونه سرمایهگذاری در شرکتهای دانشبنیان استان را از محورهای این رویداد نام برد و گفت: با حضور مدیران سرمایهگذاری فولاد مبارکه و شرکت سرمایهپذیر این رویداد برگزار شد و از دستگاه رطوبتسنج لحظهای و آنلاین که در صنایع فولاد و مس کاربرد دارد رونمایی کردیم که با تولید انبوه آن از خروج ارز جلوگیری شده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان ادامه داد: این محصول دانشبنیان نتیجه سرمایهگذاری فولاد مبارکه اصفهان در شرکت دانشبنیان مپسام مستقر در پارک علم و فناوری استان خراسان است.
کاظمی ادامه داد: استان کرمان با توجه به پتانسیلها و ظرفیتهای معدنی که دارد میتواند در این عرصه گامها بلندی بردارد که نیاز به سرمایه اضافه ندارد زیرا با حجم مالیاتی که پرداخت میکنند، میشود از شرکتهای دانشبنیان حمایت کرد.
وی افزود: شرکتها مالیات خود را به دولت پرداخت میکنند و عملاً از چرخه مجموعه صنعتی یا معدنی خارج میشود بنابراین میتوانند این مالیات را در بدنه شرکتهای دانشبنیان قرار دهند و از مزایای تولید محصول استفاده ببرند.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان با گلایه از صنایع استان کرمان گفت: متأسفانه با وجود واحدهای صنعتی بزرگی در سطح استان حتی یک واحد برای سرمایهگذاری راغب نیست و حاضر نشده است که مالیات خود را در شرکتها دانشبنیان و فناور سرمایهگذاری کند.
کاظمی اذعان کرد: صنایع فولاد، مس، لاستیکسازی بارز، خودروسازیها، و غیره… حجم عظیمی از مالیات را میپردازند اما حاضر نیستند یک ریال را در شرکتهای فناور و دانشبنیان هزینه کنند بنابراین اولین رویداد را برگزار کردیم تا بگوییم از اصفهان در کرمان سرمایهگذاری میکنند، پس شما هم وارد میدان شوید.
وی با بیان اینکه ما ۵۰۰ شرکت در سطح پارک علم و فناوری استان داریم، خاطرنشان کرد: از این تعداد ۱۲۶ واحد آنها محصول دانشبنیان دارند و مابقی هنوز بهعنوان فناور در حال فعالیت هستند، که به زودی روند را طی کرده و به دانشبنیانی تبدیل خواهند شد.
انتهای خبر/ طهماسبی