رئیس میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی زرند گفت: از آنجاییکه هنر پخت کماچ زرندی بعنوان یک غذای سالم و مقوی ریشه ای چند صد ساله در میان بانوان زرندی دارد؛ با هدف حفظ این هنر و ترویج غذاهای سالم ایرانی و تشویق مردم به استفاده از غذاهای اصیل و با کیفیت ایرانی این جشنواره برگزار شد.
به گزارش اقطاع خبر، رئیس میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی زرند با اشاره به ثبت ملی کماچ زرندی در لیست آثار ملی کشور گفت: از آنجاییکه هنر پخت کماچ زرندی بعنوان یک غذای سالم و مقوی که ریشه ای چند صد ساله در میان بانوان زرندی دارد و با هدف حفظ این هنر و ترویج غذاهای سالم ایرانی و تشویق مردم به استفاده از غذاهای اصیل و با کیفیت ایرانی این جشنواره برگزار و در کنار آن تعداد ۳۰غرفه از محصولات تولیدی بانوان روستایی زرند اقدام به عرضه و فروش محصولات خود در فضای باز آستانه مقدس امامزاده خواجه ابورضا علیه السلام نمودند و این موضوع اقدامی در جهت رونق تولید ملی و حمایت از فعالان این بخش می باشد.
محمد اسلامی افزود: در جشنواره ی دیروز علاوه بر این، برنامه های فرهنگی و شاد دیگری توسط هنرمندان زرندی هم اجرا شد و حاضران علاوه بر این توانستند لحظاتی را در جوار بارگاه معنوی این امام زاده ی واجب التعظیم سپری کنند.
دبیر ستاد زرند پایتخت جشنواره های ایران خاطرنشان ساخت کلیه ی عوامل اجرایی و غرفه داران واکسن کرونا را تزریق کرده اند و نهایت تلاش برای اجرای این جشنواره مطابق با شیوه نامه های بهداشتی صورت گرفت.
محمد اسلامی همچنین هدف از اجرای برنامه ی نقاشی کودکان با عنوان “من با فست فود قهرم” را پیش زمینه ای برای پرهیز نسل کودک و نوجوان از مصرف غذاهای ناسالم فست فودی و سوق دادن آن به استفاده از غذاهای سالم و مقوی نیاکانمان اعلام کرد.
![](https://www.armanekerman.ir/images/docs/000122/122261/images/IMG-20211024-WA0323(2).jpg)
![](https://www.armanekerman.ir/images/docs/000122/122261/images/IMG-20211024-WA0322(2).jpg)
![](https://www.armanekerman.ir/images/docs/000122/122261/images/IMG-20211024-WA0321(2).jpg)
![](https://www.armanekerman.ir/images/docs/000122/122261/images/IMG-20211024-WA0320(2).jpg)
انتهای پیام/قنبرزهی
———-
منبع:آرمان