وی ادامه داد: توزیع کود به کشاورزان از طریق سامانه کنترل و پایش مواد کودی انجام میشود و امکان رصد، کنترل سریع و بهروز انواع کود، مقدار و حتی افراد تحویلگیرنده را نیز فراهم میکند.
مدیرشرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان ادامه داد: طی ۳۰ روز گذشته نیز مقدار ۳ هزار و ۱۵۰ تن کود کشاورزی اوره برای کارگزاران استان تامین شد که ۳ هزار و ۱۰۸ تن کود مذکور توسط شعبات کارگزاری بین کشاورزان استان توزیع شده است.
قاسمی از افزایش ۸۳ درصدی توزیع کود کشاورزی در شهرستان رابر نسبت به مدت مشابه سال قبل نیز خبر داد و گفت: در پنج ماه ابتدایی سال جاری، مقدار ۴۹۵ تن کود کشاورزی ازت و فسفات، بین کارگزاران شهرستان رابر توزیع شد، که تمامی مراحل آن از طریق سامانه هوشمند توزیع کود و با صدور حواله الکترونیک انجام شده است.
وی همچنین افزود: با توجه به یارانهای بودن کودهای شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و همچنین به منظور جلوگیری از سوءاستفادههای احتمالی، توزیع کود از مبداء، توسط دو سامانه حمل و نقل، توزیع و کنترل و پایش مواد کودی به صورت آنلاین تا تحویل کود به کشاورز رصد میشود.
قاسمی بیان کرد: کشاورزان جهت تحویل سهمیه کود ابتدا بایستی با مراجعه به مرکز خدمات جهاد کشاورزی بخش مربوطه سطح زیرکشت و نوع محصول خود را در سامانه پهنهبندی ثبت و سپس باصدور حواله الکترونیک از نزدیکترین کارگزاری کود را دریافت کنند.
مدیرشرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان گفت: از ابتدای سال جاری تا چهاردهم شهریورماه، حواله الکترونیک برای مقدار ۱۲ هزار و ۱۰۰ تن کود کشاورزی، از طریق سامانه کنترل و پایش مواد کودی صادر شده است که توزیع آن از تعداد کل حواله صادره مذکور، به میزان ۱۱ هزار و ۴۷۵ تن توسط کارگزاران به کشاورزان تحویل شده است و مابقی حوالهها نیز در اولویت تحویل هستند.
وی بیان کرد: برای ۱۲ هزار و ۱۰۰ تن کود کشاورزی، تعداد ۲۵ هزار و ۵۹۳ حواله الکترونیک توسط کارشناسان مراکز خدمات جهاد کشاورزی صادر شده است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان در ادامه از توزیع ۶۶۶ تن، انواع کود ازته، فسفاته و پتاسه در ابتدای شهریورماه سال جاری برای کشت محصول استراتژیک گندم در شهرستان بافت نیز خبر داد.
قاسمی با بیان اینکه هزار و ۲۶۷ تن، کود کشاورزی اَزُت از انبارهای شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان و مبادیها برای کارگزاران در شهرستانهای استان تامین و توزیع شده است، افزود: با شروع سال زراعی جدید، کشاورزان برای دریافت کود، باید ابتدا با مراجعه به مرکز خدمات جهادکشاورزی مربوطه، نوع محصول و سطح زیرکشت خود را در سامانه پهنهبندی ثبت کنند تا امکان صدور حواله الکترونیک کود برایشان فراهم شود.
مدیرشرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه شماره تماس ثبت شده در سامانه پهنهبندی حتما بایستی با کد ملی کشاورز مطابقت داشته باشد، تاکید کرد: کشاورزان در هنگام ثبتنام یا ویرایش نوع محصول و سطح زیرکشت خود، از شماره همراهی که به نام خودشان در سامانه پهنهبندی ثبت شده باید اطمینان حاصل کنند تا در زمان تحویل کود با مشکل مواجه نشوند.
وی خاطرنشان کرد: کشاورزان جهت دریافت سهمیه کود، باید به مرکز خدمات جهادکشاورزی بخش و شهرستان مربوطه خود مراجعه کنند تا ضمن ثبت مساحت و نوع محصول در سامانه پهنهبندی، امکان صدور حواله الکترونیک جهت دریافت آن از نزدیکترین کارگزاری فراهم شود.
انتهای خبر/ طهماسبی