این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: رژیم صهیونیستی برای نابودی مسلمانان از هر حربهای استفاده میکند. یکی از ابزارهای کنونی آنها، ایجاد قحطی مصنوعی و جنگ غذایی در غزه است. چون نتوانستهاند مقاومت مردم را از طریق جنگ نظامی بشکنند، این بار از طریق ممانعت از ارسال غذا و اقلام ضروری وارد عمل شدهاند.
وی با تأکید بر اینکه رفتار و رویکرد رژیم غاصب صهیونیستی خلاف موازین بینالمللی، حقوق بشر و اصول انسانی است، عنوان کرد: متأسفانه بسیاری از سران کشورهای اسلامی، به ویژه کشورهای عربی، در این جنایتها همراه مردم غزه نیستند و عملاً زیر سلطه غرب، آمریکا و صهیونیسم جهانی قرار دارند.
اسفندیاری ابراز کرد: امام علی(ع) در نهجالبلاغه میفرمایند: «یعنی شما در مهمانیها و مجالس شادی فراوانید، اما در میدان نبرد اندک. امروز بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون مسلمان در جهان وجود دارند، امام خمینی(ره) فرمودند: «اگر هر مسلمان یک سطل آب بریزد، اسرائیل را سیل میبرد»؛ اما آنان در صحنه عمل، همراهی نمیکنند.
این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: بسیاری از کشورهای اسلامی مانند ترکیه، آذربایجان و برخی کشورهای عربی اگر تنها صادرات انرژی و کالا به رژیم صهیونیستی را قطع کنند، ضربه سنگینی به این رژیم وارد خواهد شد.
وی تأکید کرد: در مجامع بینالمللی نیز باید مظلومیت مردم غزه با قدرت مطرح شود و تصمیمات عاجلی برای نجات آنان اتخاذ شود؛ اما متأسفانه چنین ارادهای در سران کشورهای اسلامی، به ویژه عربی، دیده نمیشود.
اسفندیاری بیان کرد: کمکهای غذایی گاه از طریق مرزهای اردن و مصر ارسال میشود، اما بیشتر این کمکها در پشت مرزها، به ویژه گذرگاه رفح و محور فیلادلفیا، متوقف میشوند. این سیاست قحطیسازی برای شکستن مقاومت مردم در دستور کار صهیونیستهاست، اما تا کنون موفق نبودهاند.
این کارشناس مسائل سیاسی افزود: وظیفه تمام مسلمانان و حتی تمام انسانهاست که در برابر این جنایت آشکار، سکوت نکنند. باید هم از نظر سیاسی و هم رسانهای به یاری مردم مظلوم غزه شتافت.
وی عنوان کرد: امروز پوست بسیاری از مردم به استخوان چسبیده و کودکان، سالخوردگان و افراد ناتوان از گرسنگی به شهادت میرسند. این نسلکشی آشکار با ابزار «غذا» انجام میشود.
اسفندیاری تصریح کرد: متأسفانه برخی کشورها مانند امارات، نه تنها کمکی به مردم غزه نمیکنند، بلکه میلیاردها دلار به این رژیم تزریق میکنند. گزارشهایی نیز از اعزام نیرو از کشورهای اسلامی همچون ترکیه و آذربایجان برای کمک به ارتش رژیم صهیونیستی وجود دارد.
این کارشناس مسائل سیاسی ابراز کرد: شرایط برای ارسال مستقیم کمکهای غذایی و پزشکی از سوی جمهوری اسلامی ایران فراهم نیست؛ اما از طریق مرزهای مصر و اردن و همچنین راههای هوایی، دریایی و زمینی باید فشار بینالمللی برای شکستن محاصره کامل غزه افزایش یابد.
وی اظهار کرد: سازمانهای جهانی حقوق بشر، بهداشت جهانی و سایر نهادهای بینالمللی عملاً کارآمدی ندارند و نگاهشان وابسته به سیاستهای صهیونیستی است. در چنین شرایطی، کشورهای اسلامی باید با اتکا به ظرفیتهای خود، به وحدت برسند؛ هرچند این وحدت در حال حاضر وجود ندارد.
اسفندیاری خاطرنشان کرد: اگر تحریمهای واقعی از سوی جهان اسلام علیه رژیم صهیونیستی اعمال شود، بیتردید رژیم صهیونیستی برای پذیرش آتشبس و بازکردن گذرگاههای امدادرسانی تحت فشار قرار خواهد گرفت. اما چون مقاومت مردم غزه تاکنون شکسته نشده، رژیم از ابزار غذا برای درهمکوبیدن آنها استفاده میکند.
انتهای خبر/ م