۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » جیرفت
ضرورت اصلاح الگوی کشت در جنوب کرمان
ضرورت اصلاح الگوی کشت در جنوب کرمان

ضرورت اصلاح الگوی کشت در جنوب کرمان

قائم مقام جبهه ملی همت کشور گفت: شروع فرایند اصلاح الگوی کشت در میان هزاران کشاورز جنوب کرمان امری ضروریست و مسؤلان منطقه باید با جدیت این مسئله را پیگیری کنند. به گزارش پایگاه خبری «اقطاع خبر»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مهدی سعیدی در خصوص ضرورت اصلاح الگوی کشت در جنوب کرمان خطاب به مسؤلان، گفت: […]


قائم مقام جبهه ملی همت کشور گفت: شروع فرایند اصلاح الگوی کشت در میان هزاران کشاورز جنوب کرمان امری ضروریست و مسؤلان منطقه باید با جدیت این مسئله را پیگیری کنند.

ضرورت اصلاح الگوی کشت در جنوب کرمان

به گزارش پایگاه خبری «اقطاع خبر»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مهدی سعیدی در خصوص ضرورت اصلاح الگوی کشت در جنوب کرمان خطاب به مسؤلان، گفت: تجربه خسارات بسیار زیاد محصول پیاز در سال گذشته که به کشاورزان منطقه جنوب کرمان وارد شده بسیار نگران‌کننده است به‌طوری که ابعاد مادی و معنوی آن را می‌شود به صورت کتابی نوشت تا همه بتوانند از آن درس بگیرند.

 
وی افزود: شهرستان جیرفت که دارای ظرفیت‌های استانی است و جمعیت انبوه مردم آن کشاورزی را به عنوان شغل اول و دوم با سرمایه‌گذاری انتخاب کردند، بایستی امسال را سال شکوفایی اصلاح الگوی کشت قرار دهند و کشت‌هایی که سودآوری آن مثل محصولات دیگر است را در دستور کار بگذارند.
 
قائم مقام جبهه ملی همت کشور بیان کرد: کشاورزی جنوب به کل ایران تعلق دارد و پیشرفت و ضرر آن برای ایران است، لذا از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و باید توجه ویژه‌ای به آن شود. 
 
فعال رسانه‌ای کشور توجه به تجربه و ظرفیت‌های اقلیمی چهار فصل جیرفت را یک فرصت شمرد و از همه مسئولان مرتبط با کشاورزی، چه قبل و چه حین کشت و زمان برداشت، خواست برنامه‌ریزی‌های خود را با محوریت دهیاران محترم و مساجد روستا‌ها به سرانجام برسانند.
 
سعیدی آموزش و اقناع‌گری کشاورزان در کنار ساماندهی دقیق اراضی کشاورزی به تفکیک روستا‌ها را رمز موفقیت سال کشاورزی در پیش‌رو دانست و تصریح کرد: شهرستان‌های جنوبی امکان کشت‌های جدید با سودآوری قطعی را در دستور کار قرار دهند.
 
وی بر الگوگیری از مدل‌های کشت شهرستان‌های مشابه جیرفت در استان‌های دیگر و استفاده تجربیات آن‌ها تأکید کرد و افزود: قطعاً شهرستان‌های جنوبی کرمان می‌توانند کشت‌های خوبی مثل کلزا، کنجد، لوبیا، سیر و حتی برنج به روش خشک‌کاری را با مدیریت دقیق در دستور کار قرار دهند و سالی پر رونق را برای خود رقم زنند.
 
معاون فرهنگی روزنامه کشوری سراج مدیریت آب را یکی راز‌های کشاورزی پر سود دانست و اظهار کرد: اگر آب مدیریت شود برای بسیاری از تولیدات جدید چه در عرصه گلخانه‌داری و چه زمین‌های کشاورزی و حتی تولیدات شیلات، می‌تواند کشاورزان را با جبران خسارات سال قبل خوش خبر کند.
 
سعیدی با مطالبه‌گری از کلیه مسئولان خواست تا از زمان استفاده کرده و برنامه‌ریزی‌ها و بسته‌های حمایتی و آموزشی خود را برای کلیه روستا‌ها انجام دهند.
 
وی ضمن تشکر از کلیه مسئولانی که جهت جبران خسارات کشاورزان نقش ایفا کردند، ابراز کرد: سال کشاورزی در پیش‌روی شما می‌تواند باقی‌الصالحاتی در پرونده اعمال شما باشد و دعای کشاورزان زحمتکش قطعاً برایتان عاقبت‌به‌خیری خواهد آورد.
 
مدیر اجرایی مرکز نیکوکاری تخصصی فرهنگی سردار دل‌ها در تهران نقش دهیاران و توجیه، آموزش و پیگیری آن‌ها را قلب تپنده پیشرفت کشاورزی روستا‌ها دانست و از بخشداران محترم خواست تا دهیاران ضعیف در این موضوع را آموزش و پای کار و یا تغییر دهد.
 
سعیدی در پایان از کلیه کشاورزان خواست طرح‌های جایگزین کشت را بررسی و با توکل بر خدا کشت‌های جدید را برای سال آتی در زمین‌های خود انجام دهند و در گرانی‌های اخیر احتیاط را در اقدامات خود لحاظ نمایند.
منبع: دقیانوس 
انتهای خبر /فلاح 


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*