۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ويژه‌های خبری
عاشورا سرچشمه جهاد و شهادت در ایران امروز
عاشورا سرچشمه جهاد و شهادت در ایران امروز

عاشورا سرچشمه جهاد و شهادت در ایران امروز

محرم امسال از کوچه‌های عزاداری تا جبهه‌های مقاومت رسانه‌ای، این ملت بود که با تاسی به آموزه‌های عاشورا، دوباره برخاست، ایستاد و حماسه نوشت. اینک عاشورا، نه رویدادی تاریخی که الگویی زنده برای پیروزی امروز ملت ایران است. به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری «اقطاع خبر» محرم امسال، فضای ایران را در بر گرفته […]


محرم امسال از کوچه‌های عزاداری تا جبهه‌های مقاومت رسانه‌ای، این ملت بود که با تاسی به آموزه‌های عاشورا، دوباره برخاست، ایستاد و حماسه نوشت. اینک عاشورا، نه رویدادی تاریخی که الگویی زنده برای پیروزی امروز ملت ایران است.

عاشورا سرچشمه جهاد و شهادت در ایران امروز

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری «اقطاع خبر» محرم امسال، فضای ایران را در بر گرفته است با روایتی پرصلابت از حماسه، جهاد و شهادت.
روایتی که فراتر از صرف مراسم مذهبی است و به گونه‌ای ملموس، نمایانگر ایستادگی و مقاومت ملت ایران در برابر تهاجم‌های بی‌رحمانه‌ای است که کشور و مردم را در ماه‌های اخیر درگیر خود کرده است. این محرم، با حماسه ۱۲ روز دفاع جانانه در برابر رژیم صهیونیستی و حمایت بی‌بدیل مردم از رهبری و آرمان‌های انقلاب اسلامی پیوند خورده است.

امروز، مقایسه‌ای عینی و مصداقی میان سپاه حسینی و یزیدیان زمانه در جریان است؛ سپاهی از مردان و زنان ایرانی که با الگوی امام حسین علیه‌السلام متحد شده‌اند و یزیدیانی که چهره‌های امروزی‌شان را در چهره صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها می‌توان دید. این مقابله، بیش از هر چیز، نبردی در حوزه ایمان، هویت و عدالت است که در برابر ظلم و بی‌عدالتی ایستاده است.

یکی دیگر از دستاوردهای مهم این دوران، انسجام و وحدت بی‌سابقه مردم ایران است؛ وحدتی که تمامی طیف‌ها، اقوام و مذاهب را زیر پرچم واحد «امام حسین علیه‌السلام» گرد هم آورده است. پیوندی که برگرفته از روحیه مقاومت عاشورایی است و نشان‌دهنده قدرت معنوی و سیاسی ملت ایران در مواجهه با بحران‌های امروز است.

میراث عاشورا؛ حماسه جهاد و شهادت در ایران امروز

اکرم رنجبر در گفتگو با خبرنگار خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری «اقطاع خبر» انقلاب دوازده روزه اخیر را تداوم و تجلی قیام عاشورا می‌داند.

مسئول بسیج جامعه زنان استان کرمان، بیان کرد: قیام سرخ عاشورای حسینی، نه تنها رویدادی تاریخی بلکه سرچشمه‌ای معنوی و راهبردی است که هر نسل برای یافتن معنا و قدرت مقاومت به آن مراجعه می‌کند.

وی افزود: ملت ایران بار دیگر در ۱۲ روز مقاومت خود، همان روح ایمان و عدالت‌خواهی عاشورا را نشان داد و ثابت کرد که هر قدرتی بر پایه ظلم بنا شود، نهایتاً به شکست منتهی خواهد شد.

رنجبر با اشاره به نقش زنان در این حماسه گفت: همانگونه که زینب کبری (س) غزل حماسه عاشورا را کامل کرد، بانوان امروز ایران نیز روایتگر مقاومت ملی و تداوم راه حسینی هستند.

وحدت بزرگ‌ترین دستاورد مقاومت ملت ایران

مهری پورمنعمی در گفتگو با خبرنگار خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری «اقطاع خبر» در تحلیلی عمیق به انسجام خلق شده میان مردم ایران اشاره کرد و گفت : دشمن گمان می‌کرد ما از هم پاشیده‌ایم، اما در بزنگاه حساس، همه اقشار و گروه‌ها پشت رهبر ایستادند.


نویسنده کتاب حسین پسر غلامحسین، تاکید کرد: این وحدت نشانه‌ای از صاحب بودن انقلاب است و مرتبط با خون‌های پاک شهدایی است که هنوز دعایشان پشت سر این ملت است.

وی با اشاره به ریشه‌های تاریخی مقاومت ایرانیان گفت: ایران کشوری سرشار از منابع انسانی و معنوی است که همواره در برابر ظلم ایستاده است. الگوی امام حسین (ع) نقش مهمی در شکل‌گیری این روحیه دارد و باعث شده مردم هیچ‌گاه زیر بار زور نروند.

عاشورا، ایستگاهی برای بازشناسی دشمن

 
اکرم باغبانی، در گفتگو با خبرنگار ما معتقد است که حادثه عاشورا نه یک واقعه تاریخی که مأموریتی مستمر برای همه نسل‌هاست. هر سال باید نقش خود را در کربلای زمانه بیابیم.
 
استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر شباهت امروز جهان با صحنه عاشورا، گفت: یزیدیان امروز، همان‌هایی هستند که مردم را در خانه‌شان تحریم می‌کنند، موشک می‌زنند،و در رسانه‌ها قلب حقیقت را وارونه جلوه می‌دهند. آمریکا و رژیم صهیونیستی، تبلور امروز باطل‌اند و ملت ما، با ایمان، مقاومت و وحدت، سربازان سپاه حسین در زمانه خود شده‌اند.
 
وی از این مقاومت، به‌عنوان جهاد بصیرت نام برد و تاکید کرد: همان‌طور که اصحاب عاشورا، با بصیرت در کنار حسین (ع) ایستادند، امروز نیز ملت ما با ایمان به ولایت و جهاد، حماسه‌ای نو نوشتند که می‌تواند بسترساز ظهور باشد.

انسجام اجتماعی؛ محور مقاومت در برابر یزیدیان زمان

این حماسه واحد و روحیه مقاومت، فقط در قالب یک اعتراض سیاسی یا نظامی خلاصه نمی‌شود، بلکه نمایانگر پیوند عمیق فرهنگی، اعتقادی و اجتماعی است.

مردم از هر قوم و مذهب و با هر عقیده‌ای در حمایت از رهبر و آرمان‌های انقلاب گرد آمده‌اند. بانوان، جوانان، کارگران و فعالان فرهنگی و اقتصادی همه و همه نقش‌آفرین این فصل جدید مقاومت هستند.

مسئول بسیج جامعه زنان در این رابطه تاکید کرد: این نهضت روایتگری ملی جای ترس و هراس نشاند، به گونه‌ای که هر خانه ایران به حسینیه روایت فتح بدل شد.

 روایت‌هایی که از زبان مادران شهدا، مجروحان و فرماندهان شنیده شد، گواه صلابت و پایداری این ملت است.

بازتاب جهانی و معنای تاریخی حضور رهبری در شب عاشورا

حضور رهبر انقلاب در شب عاشورا، نه تنها در ایران بلکه در سطح بین‌المللی به عنوان نمادی از اقتدار و ثبات نظام اسلامی بازتاب یافت. این حضور، پاسخی بود قاطع به شایعات تضعیف رهبری و جنگ روانی دشمن. به تعبیر اکرم رنجبر حضور مقام معظم رهبری یک فرماندهی هوشمندانه در میانه جنگ شناختی بود که نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرد.

محرم ۱۴۰۴ و آغاز فصل جدید مقاومت

محرم امسال، فصل جدیدی از مقاومت ملت ایران است که از دل آموزه‌های عاشورایی و پیام‌های رهبر معظم انقلاب جوانه زده است. این مقاومت، ترکیبی از جهاد نظامی، وحدت اجتماعی، و ایستادگی معنوی است که نقشه راهی روشن برای آینده ایران ترسیم می‌کند.

ملت ایران، همانند امام حسین (ع) و یارانش، نشان داده است که ایستادگی در برابر ظلم تنها راه پیروزی است. این روزها، هر کوچه و خیابان ایران، صحنه‌ای از حماسه‌ای است که جهانیان را به تحسین وا می‌دارد و نقشه‌های دشمن را خنثی می‌کند. روایتی که نه فقط تاریخ‌ساز، بلکه تاریخ‌سازان فردا را می‌سازد.

انتهای خبر/ پسند


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*