امام جمعه موقت کرمان افزود: وقتی در سن پیری خداوند اسماعیل را به او داد و دستور داد که او را باید قربانی کنی و اسماعیل و ابراهیم اطاعات خدا کردند و به قربانگاه رفتند، اما قبل از اینکه ابراهیم اسماعیل را قربانی کند، گوسفندی را خداوند فرستاد و به جای او قربانی شد.
وی بیان کرد: امروز تمام حجاج به یادبود آن عمل در منا قربانی میکنند و گوشت را بین خانواده خود و فقرا و نیازمندان توزیع میکنند و از اینکه توفیق پیدا کردند اعمال بسیار مهمی را از وظایف دینی خود به جا آورند، شادند و شکرگزار خدا هستند.
صباحی تصریح کرد: حج از ارکان دین است و امام باقر (ع) میفرماید: «اسلام بر پنج پایه استوار است که عبارتند از: نماز، حج، روزه و ولایت، پس یکی از ستونهای محکم دین و دیانت حج است، حجی که از ترک عمدی آن خداوند در قرآن تعبیر به کفر دارد، حجی که تمام کارهایش شعار الهی است و باید رعایت شود و ناشی از تقواست».
امام جمعه موقت کرمان ادامه داد: کسانی که توانایی حج را ندارند آیا از این ثواب بزرگ محروم هستند؟ و یا کسانی که توانایی دارند اما به صورت مستحب تکرارش میکنند، آیا نمیتوان جایگزینی پیدا کرد؟ اعمال مختلفی به عنوان جایگزین حج سفارش شده است.
وی اظهار کرد: امام باقر (ع) میفرماید: «من سرپرستی یک خانواده مسلمانی را به عهده بگیرم، سیرشان کنم و لباسشان بپوشانم و آنها را در بین مردم آبرومند قرار دهم، این کار برای من دوست داشتنیتر است از حج و تا ۷۰ بار این را تکرار کرد».
این خبر در حال تکمیل است…
کارگرزاده
انتهای خبر/ م