۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » رفسنجان
فرشته‌های داون رفسنجان را دریابید
فرشته‌های داون رفسنجان را دریابید

فرشته‌های داون رفسنجان را دریابید

مدیرعامل انجمن سندروم داون رفسنجان با اشاره به وجود ۴۴ عضو مبتلا به این بیماری در این انجمن، خواستار مکانی بزرگ‌تر در راستای استعدادیابی آنها شد. به گزارش پایگاه خبری «اقطاع خبر» به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان رفسنجان؛ حسین رضایی فرماندار رفسنجان در بازدید از مرکز سندروم داون ‌شهرستان به مناسبت روز […]



مدیرعامل انجمن سندروم داون رفسنجان با اشاره به وجود ۴۴ عضو مبتلا به این بیماری در این انجمن، خواستار مکانی بزرگ‌تر در راستای استعدادیابی آنها شد.

فرشته‌های داون رفسنجان را دریابید

به گزارش پایگاه خبری «اقطاع خبر» به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان رفسنجان؛ حسین رضایی فرماندار رفسنجان در بازدید از مرکز سندروم داون ‌شهرستان به مناسبت روز جهانی سندروم داون از نمایشگاه آثار تولیدی بچه‌های سندروم داون هم دیدن کرد.

مریم رضایی در این بازدید به گوشه‌ای از فعالیت‌های این مرکز اشاره و بیان کرد: در این انجمن ۴۴ عضو که ۲۰ نفر دختر و ۲۴ نفر پسر هستند از خدمات مرکز بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل انجمن سندروم داون رفسنجان افزود: اگر چه این مرکز نیازمند امکانات بیش‌تر و مکان وسیع‌تر جهت استعدادیابی و شکوفایی این بچه‌هاست و از مسئولان حمایت‌های لازم را خواهانیم اما تمام تلاش خود را در راستای رشد جسمی و روحی آن ها داریم تا در جامعه به عنوان عضوی عادی به آن‌ها نگاه شود.

 در ادامه فرماندار حسین رضایی بیان کرد: بچه‌های سندروم داون عضوی از جامعه هستند باید از امکانات و لذت‌های دنیوی به مانند سایر اقشار جامعه برخوردار شوند، آن‌ها اگر حمایت شوند می‌توانند در آینده مسیرهای کسب علم و دانش را در دانشگاه‌ها طی کنند.

وی ادامه داد: اگر بچه‌های دارای سندروم داون از سنین نوزادی و کودکی فعالیت‌های گفتاردرمانی، ورزش‌های خاص و دیگر فعالیت‌ها را انجام دهند به یقین تبدیل به افرادی موفق در جامعه خواهند شد لذا باید این افراد از سنین نوزادی حمایت شوند و استعداد آنها شکوفا و هدایت شود.

 فرماندار رفسنجان تصریح کرد: ما افرادی دارای سندروم داون داریم که سن بالا دارند اما چون استعدادیابی نشدند و نیازها و آموزش‌ها و فعالیت‌های دوران نوزادی و کودکی به آن‌ها ارائه نشده در سن بالا دچار مشکلات زیادی هستند در صورتی که حمایتگری از این قشر در زمان طفولیت و استمرار آن، فرد را به شخصی عادی تبدیل می‌کند که می‌تواند مسیرهای متعالی را در جامعه طی کند.

وی اظهار کرد: تعدادی از این فرشته‌ها در مرکز رفسنجان استعدادیابی شدند و در فعالیت‌های هنری از جمله نقاشی، سفالگری، نماسنگ و غیره آثار مهمی خلق کردند.

در ادامه نمایشگاه آثار این بچه‌ها شامل نقاشی، سفال، نماسنگ و غیره در معرض دید عموم قرار گرفت.

انتهای خبر/


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*