رضا رنجبر کریمی در این مراسم بیان کرد: مقام اول پژوهش در منطقه را داریم و این مهم حاصل زیرساخت های پژوهشی است که از دهه ۸۰ شروع شد و تا اواسط دهه ۹۰ ادامه داشت و امروزه ۷۰ هزار سند علمی در سال ۲۰۲۱ به نام جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است و همچنین عنوان پانزدهمین کشور تولید کننده علم جهان را کسب کرده ایم.
رئیس دانشگاه ولیعصر رفسنجان از اهمیت سرمایه گذاری علمی گفت و افزود: اکنون بیش از ۴هزار شرکت دانش بنیان در کشور شکل گرفته و ۴۵هزار فارغ التحصیل دانشگاهی در این شرکت ها مشغول کار شدند و ۱۶هزار واحد فنّاور داریم که حاصل سرمایه گذاری در زمینه در زمینه پژوهش است.
وی ادامه داد: در رفسنجان حدود ۸۰ مرکز فنّاور وجود دارد؛ ما متوقف نشدیم بلکه به فراخر زمان رویکردهارا متوجه شدیم.
رویکردهارا متوجه جایی کردیم که نیاز بود، تا زمانیکه کشوری در زمینه پژوهش و تولید مقاله به حد اشباع و نهایت خودش نرسد فناوری رخ نمی دهد.
رنجبر کریمی بیان کرد: امروزه جمع کثیری از دانشمندان دانشگاه های ما جز دانشمندان پر استناد دنیا هستند؛ در سال گذشته ۳ تن از اساتید دانشگاه ولیعصر رفسنجان به عنوان دانشمندان پر استناد دنیا معرفی شدند؛ هم در تولید و هم در زمینه مرجعیت علمی دانشگاه های ما ورود پیدا کردند و نقش خود را ایفا کردند.
رئیس دانشگاه ولیعصر رفسنجان ابراز کرد: ما فرسنگ ها و از علم دنیا فاصله داریم و رسیدن به این جایگاه از طریق جهاد علمی بدست می آید.
وی در پایان از نگاه ویژه مجتمع مس سرچشمه به این دانشگاه تشکر کرد و گفت: مجتمع مس سرچشمه ۹ طرح تحقیقاتی را با دانشگاهیان دانشگاه ولیعصر رفسنجان منعقد کرده است؛ چنانچه این اعتماد باقی بماند و تقویت شود، پتانسیل های دانشگاه بسیار توانمندند که بتوانند در زمینه های مختلف نقش آفرینی کنند و برای مردم شهر رفسنجان قدم بردارند.
انتهای پیام/