۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » شهربابک
لزوم اصول بهداشتی برای قربانی دام‌های نذری
لزوم اصول بهداشتی برای قربانی دام‌های نذری

لزوم اصول بهداشتی برای قربانی دام‌های نذری

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک به رعایت اصول بهداشتی برای قربانی دام‌های نذری در ایام محرم و صفر تأکید کرد. به گزارش پایگاه خبری «اقطاع خبر» به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک؛ مجید اسدی گفت: با توجه به فرا رسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و اجرای سنت ذبح دام به منظور طبخ نذورات […]


رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک به رعایت اصول بهداشتی برای قربانی دام‌های نذری در ایام محرم و صفر تأکید کرد.

لزوم اصول بهداشتی برای قربانی دام‌های نذری

به گزارش پایگاه خبری «اقطاع خبر» به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک؛ مجید اسدی گفت: با توجه به فرا رسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و اجرای سنت ذبح دام به منظور طبخ نذورات توسط هیأت‌های عزاداری در تکایا، مساجد و مراکز طبخ غذا، شبکه دامپزشکی شهرستان به منظور تأمین بهداشت عمومی و پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های خطرناک و مشترک میان انسان و دام از قبیل تب کریمه کنگو، بروسلوز، شاربن و…، رعایت توصیه‌های‌ بهداشتی ضروری است.
 
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک تأکید کرد: از خرید و کشتار دام‌های تب‌دار و بیمار جداً اجتناب شود، همچنین دام نذری از میادین عرضه دام که تحت نظارت سازمان دامپزشکی است، خریداری شود.
 
اسدی افزود: همچنین از خرید دام دارای ظاهر نامناسب و علائمی از قبیل لنگش، قرمزی چشم و ریزش ترشحات از چشم و بینی، خودداری شود و برای جلوگیری از بروز و شیوع بیماری‌های مشترک میان انسان و دام و آلودگی‌های محیط زیست، از کشتار دام در محل‌های عزاداری، معابر عمومی، منازل و در مقابل دسته‌های عزاداری جداً خودداری شود.
 
وی اظهار کرد: ضروری است لاشه دام ذبح شده و آلایش آن (دل، جگر، قلوه و…) قبل از قطعه‌بندی، برای حذف عوامل بیماری‌زا، به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه یخچال نگهداری و سپس نسبت به قطعه قطعه کردن و مصرف آن‌ها اقدام شود.
 
اسدی بیان کرد: در صورت خریداری گوشت نذری از قصابی‌ها، حتماً به قصابی‌‌های مجاز مراجعه و نسبت به وجود برچسب مشخصات گوشت مانند تاریخ کشتار، تاریخ مصرف و… بر روی لاشه، توجه شود. لاشه‌ای که فاقد این مشخصات باشد، از کشتار غیرمجاز تهیه شده است و پیگرد قانونی دارد.
 
اسدی در پایان گفت: هنگام ذبح دام لازم است از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، عینک، چکمه و لباس مناسب استفاده شود و از مصرف گوشت، جگر و دیگر احشای خوراکی دام به صورت خام و نیمه پخته جداً خودداری شود.
 
انتهای خبر/ شهربابک


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*