وی در خصوص جرم سرقت تصریح کرد: طرح پیشگیری از سرقت پسته توسط دادستان سابق شهرستان کلید خورده است و اجرای این طرح در سال ۹۸ آمار سرقت پسته را در شهرستان به طور محسوسی کاهش داد و به عنوان طرحی موفق در کل استان در حال انجام است.
این مقام قضایی ادامه داد: در سال جاری با وجود کار گروه های مختلف در باب پیشگیری از سرقت شاهد افزایش فزاینده آمار سرقت پسته هستیم و با توجه به اینکه پسته محصول اصلی شهرستان است و یکی از راه های اصلی امرار معاش شهروندان و بیشتر سرمایه در گردش شهرستان نیز از طریق خرید و فروش این محصول حاصل می شود، لذا بایستی از سرقت این محصول جلوگیری شود.
محمدی افزود: یکی از اقدامات مهمی که باید انجام شود ایجاد بانک اطلاعاتی از خریداران و فروشندگان پسته و الزام خریداران به ثبت مشخصات فروشندگان است .
رئیس دادگستری زرند در ادامه به موضوع تصادفات اشاره کرد وگفت: دومین علل ورودی پرونده به حوزه قضائی موضوع تصادفات است که جدای از مشکلات فرهنگی در عدم رعایت قوانین و مقررات، ناشی از کم کاری برخی مسئولین و ترک فعل ها است که در نتیجه آن شاهد افزایش آمار تصادفات و مرگ میر ناشی از آن هستیم که در بسیاری از تصادفات این موضوع از دید کارشناسان پنهان می ماند.
وی تاکید کرد: بواسطه کارخانجات صنعتی شاهد افزایش حجم ترافیکی در شهرستان هستیم که بایستی نقاط حادثه خیز شهرستان مشخص شده و از وجود کارخانجات در جهت رفص نواقص جاده ای بهره برد.
محمدی در پایان یادآور شد: نباید از کنار ترک فعل ها و ناهنجاری ها براحتی عبور کنیم و هر کجا با مشکل و یا معضلی مواجه شدیم بایستی از تریبون مسئولیتمان در دفاع از حقوق عامه و رفع ناهنجاری ها استفاده کنیم.
در ادامه حجت الاسلام بلوچ زاده، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند نیز پیشگیری را دارای دو بعد وضعی و اجتماعی دانست و افزود: پیشگیری وضعی ناظر به محیط جرم خیز و پیشگیری اجتماعی ناظر به شخص مجرم است.
وی گفت: پیشگیری از جرم در جامعه بسی آسانتر از پاک کردن جامعه آلوده به معضلات اجتماعی است.
انتهای پیام/تاج الدینی