در این آئین حجتالاسلام علی لطیفی با بیان اینکه بیشتر ما فهم نادرستی از برنامه درسی داریم، اظهار کرد: کتاب درسی ابزاری برای تحقق بخشی از برنامه درسی است.
وی با بیان اینکه نمایشگاه رویداد ملی الف تای مقاومت، حجتی است برای همه کسانی که کمبود امکانات را بهانه میکنند و برای هر فعالیت کیفی با برنامهریزی خوب میتوان به بهترین نتایج رسید، گفت: این رویداد و این تجربهها باید استمرار داشته باشد و در نمایشگاه دیدیم تعامل خوبی بین معلمان ایجاد شد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، افزود: زمانی میتوانیم ذهن دانشآموزان خود را درگیر مسئله فلسطین و غزه کنیم که به آنها بفهمانیم ظلم به چه معناست، در این صورت دانشآموزان میتوانند ظلمستیز باشند.
سردار محمدعلی نظری نیز در این آیین با بیان اینکه یکی از موضوعات مهمی که در همه دنیا اهمیت دارد، مقاومت و ظلمستیزی است، اظهار کرد: فرهنگیان ما موثرترین مولفه و رکن در کنار خانواده در تربیت نسل جدید هستند و در صورت تربیت صحیح نسل آینده قطعاً در برابر دشمن مقاوم خواهیم بود و هیچ لطمهای به کشور ما وارد نخواهد شد.
وی با بیان اینکه سکوت در برابر ظلم به معنی همراهی با ظلم است و ظلم و ظالم را باید بشناسیم تا بتوانیم موضوع مقاومت را جاری کنیم، گفت: احساس خطری که آمریکا و اسرائیل در برابر جریان مقاومت دارند، گواه این است که فکر و اندیشه مقاومت جواب داده و موثر بوده است.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، افزود: اجرای سند تحول بنیادین در مدارس ضروری است، یکی از ساحتهای مهم تربیت تمام ساحتی، تربیت سیاسی، اجتماعی است و تلاش معلمان در رویداد الف تا ی مقاومت به معنی گام برداشتن برای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که امیدواریم این سیر ادامه داشته باشد.
رضا رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این آئین با بیان اینکه ۶ هزار و ۳۰۰ اثر به دبیرخانه رویداد ملی الف تا ی مقاومت ارسال و ۵۰ اثر به عنوان برگزیده اعلام شدند، گفت: در این آئین از معلمان برگزیده و چهار هنرجوی هنرستانهای استان که در زمینه نقاشی، عکاسی، طراحی لوگو و طراحی پوستر برتر شدهاند، تجلیل میشود.
منبع: تسنیم
انتهای خبر/ س