وی افزود: در روش تغذیه شیرخوار با شیر دوشیده شده، شیرخوارانی که نمیتوانند از پستان مادر تغذیه شوند، میتوانند از طریق لوله بینی یا معده، سرنگ یا قطرهچکان، قاشق و دوشیدن مستقیم داخل دهان تغذیه شوند.
کارشناس پرستاری و مسئول ترویج تغذیه با شیر مادر بیمارستان آیتالله کاشانی جیرفت بیان کرد: اگر شیرخوار نتواند پستان را بمکد و یا کاملاً خود را سیر کند ولی توان بلع داشته باشد از تغذیه فنجانی استفاده میشود.
سهیلا مشایخی اذعان کرد: در روش تغذیه فنجانی، باید شیرخوار در بغل نگه داشته و تماس چشمی برقرار شود و باید شیرخوار در حالت نشسته یا نیمه نشسته در بغل خود قرار دهید، پشت سر و گردن او را به خود تکیه دهید و در پارچه بپیچید که پشت او حمایت شود و دستهایش مزاحم نباشد.
وی در ادامه توضیح روش شیردهی فنجانی افزود: فنجان کوچک شیر را در تماس با لب شیرخوار قرار داده و فنجان را به آرامی روی لب تحتانی او قرار دهید و کمی کج کنید تا شیر به لب شیرخوار تماس پیدا کند، حتی اگر شیرخوار نارس باشد خودش با زبانش شیر را بهراحتی مصرف میکند.
کارشناس پرستاری و مسئول ترویج تغذیه با شیر مادر بیمارستان آیتالله کاشانی جیرفت در پایان خاطرنشان کرد: به امید اینکه همه مادران از این روشها برای شیردهی به کودک یا نوزاد خود استفاده کنند و از پستانک و گولزنک که منبع بیماریها و عفونتهاست، خودداری کنند.
منبع: دقیانوس
انتهای خبر / فلاح