مسئول معاونت جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمان واحد خواهران ادامه داد: بیش از سه هزار دانش آموز برای ثبت نام مراجعه نکرده بودند و متأسفانه علاوه بر این دانش آموزانی بودند که به علل مختلف، ترک تحصیل کرده بودند و از سوی دیگر دانش آموزانی را داشتیم که در مدارس ثبت نام کرده اما تلفن همراه نداشتند.
وی افزود: برخی از دانش آموزان در جنوب استان کرمان بودند که حتی تلویزیون نداشتند تا آموزش های سراسری شبکه های متعدد را پیگیری کنند و از سوی دیگر دانش آموزانی را داشتیم که تلفن همراه داشتند؛ اما به علل مختلف دچار آسیب های مجازی، آموزشی و تربیتی شده اند به عنوان مثال برخی از خانواده ها آنقدر درگیر مسائل متعدد بودند که تحصیل فرزندشان برای آنان اولویت نبود.
عابدینی پور بیان کرد: مجموعه عوامل یاد شده موجب شد تا طرح جهاد تربیتی در کل کشور توسط بسیج دانشجویی اجرا شود و ما نیز از آذر ماه سال گذشته در کرمان این کار را در واحدهای خواهران و برادران آغاز کردیم و افرادی مانند معلمین، دانشجو معلمین و کسانی که توانایی تدریس و دغدغه این مسائل را داشتند، پای کار آمدند.
مسئول معاونت جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمان واحد خواهران ابراز کرد: در این عرصه بیش از ۷۰۰ کلاس برگزار و بیش از سی مدرسه فعالیت داشتند و تعداد بسیاری از دانش آموزان تحت آموزش و تربیت قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینکه آمار دانش آموزان را در بسیاری از شهرستان ها، آموزش و پرورش در اختیار ما قرار می داد، عنوان کرد: اما سنگ اندازی و عدم همکاری برخی از ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها این مزیت را برای ما داشت که ما خیلی وابسته به آمار آنها نباشیم و در بسیاری از شرایط جهادگران در مساجد، زینبیه ها و پایگاه های بسیج تدریس می کردند و حتی برخی از جهادگران، کلاس درس را در منازل خود برگزار کردند.
عابدینی پور با بیان اینکه دویست جهادگر در طرح جهاد تربیتی مشارکت داشتند، خاطر نشان کرد: طرح جهاد تربیتی در استان کرمان با نام طرح امین و برگرفته از نام محمد امین سهرابی جهادگر آسمانی است که در این راه آسمانی شد.
انتهای پیام/م