۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ويژه‌های خبری
هزینه‌کرد ۴۰۴ میلیارد تومانی برای بیمه‌شدگان
هزینه‌کرد ۴۰۴ میلیارد تومانی برای بیمه‌شدگان

هزینه‌کرد ۴۰۴ میلیارد تومانی برای بیمه‌شدگان

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان گفت: طی ۱۸ ماهه گذشته ۳۳۳ هزار بیمار به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند که ۴۰۴ میلیارد تومان صرف درمان آن‌ها شده است. به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «اقطاع خبر» صبح امروز محمد جعفری در نشستی که به مناسبت آغاز هفته بیمه سلامت برگزار شده بود به ارائه […]



مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان گفت: طی ۱۸ ماهه گذشته ۳۳۳ هزار بیمار به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند که ۴۰۴ میلیارد تومان صرف درمان آن‌ها شده است.

هزینه‌کرد ۴۰۴ میلیارد تومانی برای بیمه‌شدگان

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «اقطاع خبر» صبح امروز محمد جعفری در نشستی که به مناسبت آغاز هفته بیمه سلامت برگزار شده بود به ارائه عملکردی از این سازمان بیمه‌گر پرداخت و گفت: بیمه سلامت ۴۰ میلیون بیمه شده اصلی دارد که حق بیمه ۳۵ میلیون نفرشان کاملاً رایگان بوده و جزو پنج دهک اول هستند.
 
 وی ادامه داد: بیمه سلامت ۹۰ درصد هزینه‌های بستری و ۷۰ درصد هزینه‌های سرپایی دولتی را پوشش می‌دهد و با همه بیمارستان‌های دولتی و نظامی طرف قرارداد است، اما اگر کسی بخواهد از بیمارستان‌های خصوصی استفاده کند ما فقط مابه‌التفاوتی از کل هزینه را پرداخت می‌کنیم؛ زیرا تمام هزینه‌ها بر عهد بیمه شده است.
 مدیرکل بیمه سلامت مدعی شد: در استان کرمان ۱۸ هزار زوج نابارور وجود دارند که نشان‌دار هستند و در سامانه ما رصد شده‌اند؛ اما تخمین استان بر وجود ۳۰ هزار زوج نابارور است که اکثریت به دلیل خجالت و یا ناآگاهی مراجعه نمی‌کنند.
 
 جعفری با بیان این که در استان کرمان از ابتدای تیرماه خدمات رایگان ناباوری ارائه می‌شود، گفت: در دو مرکز دولتی بیمارستان افضلی‌پور و نجمیه به زوج‌های نابارور خدمات ارائه می‌شود حتی اگر آی‌وی‌اف هم انجام داده باشند یک شب اسکان رایگان به همراه غذا نیز برایشان در نظر گرفته می‌شود.
 
 وی ادامه داد: از برکات دولت شهید آیت‌الله رئیسی این بود که سهم ارزی وارداتی دارو به مصرف‌کننده تعلق گرفت و نماینده مصرف‌کنندگان صندوق‌های بیمه‌ای هستند؛ بنابراین ما در طول ۱۸ ماه گذشته تاکنون بیش از ۷۱۰ میلیارد تومان به‌عنوان جبران نرخ ارز شیرخشک و داروهای صعب‌العلاج پرداخت شده است.
 
 جعفری افزود: بالای ۹۵ درصد داروهای کشور توسط متخصصان و تولیدکنندگان داخلی تولید می‌شود، اما برای مواد اولیه نیاز به واردات دارند؛ بنابراین مابه‌التفاوت نرخ ارز به مصرف‌کنندگانی که نسخه الکترونیک دریافت می‌کنند، تعلق می‌گیرد.
 
 مدیرکل بیمه سلامت تاکید کرد: در خصوص بیماران صعب‌العلاج نیز مازاد هزینه‌هایی را که بیمه تکمیلی به بیماران نمی‌پردازد را پرداخت می‌کنیم و در این عرصه بیش از ۱۲۰ عنوان بیماری خاص در صندوق سلامت و سامانه «سیب» بارگذاری شده است که توسط دکتر یا داروخانه فرد نشان‌دار شده و هزینه‌هایش رایگان خواهد شد.
 
 وی اذعان کرد: روزانه ۲۴ هزار نفر برای درمان به مراکز درمانی ما مراجعه می‌کنند که هر روز ۸ میلیارد تومان تعهد مالی ماست به نهادهای درمانی اعم از آزمایشگاه‌ها، داروخانه‌ها و مراکز درمانی که پرداخت می‌شود.
 
 جعفری با بیان اینکه ۶۵ درصد بیمه‌شدگان سلامت عشایر هستند، عنوان کرد: دهک ۱ تا ۵ از سهم رایگان بیمه در روستاها و مناطق عشایری برخوردارند و در استان کرمان بیش از ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر کاملاً رایگان هستند که از این تعداد ۲۲۱ هزار نفر آن‌ها در شهرها قرار دارند.
 
 مدیرکل بیمه سلامت افزود: در دهک ۶ تا ۱۰ نیز ۳۶۴ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند که درصدی از حق بیمه را خودشان پرداخت می‌کنند.
 
 وی به عضویت اتباع در صندوق سلامت اشاره کرد و گفت: کمیساریای کشور متبوع ابتدای هر سال فهرست اسامی بیمه‌شده را با شماره و کدی که مختص به خودشان است در سامانه با حق بیمه کامل مصوب دولت پرداخت می‌کنند که صرف بیماری‌های صعب‌العلاج می‌شود و مابقی اتباع مجوزدار نیز هزینه درمان را خودشان می‌پردازند.
 
 جعفری ادامه داد: یکی دیگر از خدمات بیمه سلامت درمان کودکان زیر هفت سال به صورت رایگان است که ما از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان برای درمان صرف شده است.
 
 مدیرکل بیمه سلامت عنوان کرد: طرح هزار روز اول زندگی که مختص مادر باردار و کودک شیرخوار است را در کرمان، زرند، بم و رفسنجان شروع کردیم که به‌عنوان آزمونه بوده و ابتدا از کهنوج آغاز شد و اکنون در پنج شهر دیگر هم به صورت هم‌زمان در حال اجرا است.
 
 وی با بیان اینکه مبدع این طرح نوذر نخعی است، ادامه داد: در این طرح باید گفتمان‌سازی توجه و اولویت‌بخشی به زنان باردار مطرح شود و ملکه اذهان شود که اگر مادر در دوران بارداری و شیردهی از استرس دور باشد در آینده بیماری کم‌تری داریم.
 
 جعفری اذعان کرد: ما ۳۵ شاخصه را برای مادران باردار در نظر گرفته‌ایم تا آنان دوران بارداری و شیردهی آرام و به دور از استرسی را طی کنند.
 
 مدیرکل بیمه سلامت در پایان خاطرنشان کرد: نقطه پرگار پیشگیری از بیماری‌های بعدی در نسل بعد، مادران باردار هستند؛ زیرا استرس‌های دوران بارداری و شیردهی در سن ۴۰ سالگی برای مادران خطرساز خواهند شد؛ بنابراین باید به این دوران توجه ویژه‌ای کرد.
 
انتهای خبر/ طهماسبی
 
 
 
 
 


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*