احسان سلطانی گفت: شرکت های آمریکایی، انگلیسی و ... فقط دنبال نام و نشان برای ثبت اولین واکسن بودند و کلیه واکسن های تولیدی توسط آنها دارای عوارضی می باشد.
احسان سلطانی، رئیس شبکه بهداشت و درمان بافت در گفتگو با خبرنگار اقطاع خبر با بیان اینکه هر واکسنی برای تولید و گرفتن لایسنس نیاز به طی کردن مراحلی دارد تصریح کرد: با توجه به خطرناک بودن ویروس کرونا، شیوع سریع، بالا بودن آمار فوتی و عوارض ناشی از بیماری کووید ۱۹ مرحله ۲و۳ تولید واکسن با هم ادغام شده و زیاد عملیاتی کار نشده است.
وی افزود: شرکت های آمریکایی، انگلیسی … فقط دنبال نام و نشان برای ثبت اولین واکسن بودند و کلیه واکسن ها دارای عوارضی می باشد که واکسن کووید ۱۹ هم عوارض خاص و بیشتری دارد و نیاز به بازنگری و بررسی مجدد در کم کردن عوارض می باشد.
سلطانی اظهار کرد: آمار یکی از شرکت های تولید واکسن مشخص کرد که شوک آنافیلاکسی ناشی از تزریق بیشتر از سایر واکسن هایی بوده که تا الان تولید شده است و میتواند منجر به مرگ و یا عوارض غیر قابل برگشتی شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان بافت با بیان اینکه ایران هم قابلیت تولید واکسن دارد خاطرنشان کرد: امیدوارم با قابلیت هایی که در دانشمندان ایرانی هست بزودی واکسن کووید ۱۹ ملی به مراحل آخر تولید با کمترین عارضه برسد.
تمامی حقوق برای پایگاه خبری اقطاع خبر محفوظ است.
طراحی سایت : شهرالکترونیک کرمان