وی افزود: تعهد اشتغال دستگاههای اجرایی استان ۲۹ هزار نفر تعیین شده است و این عدد در سال گذشته ۳۹ هزار نفر بود که با تلاش چشمگیر عوامل اجرایی در استان بیش از ۴۳ هزار شغل ایجاد شد.
ابراهیمی بر دیدگاه تعاملساز این ادارهکل در بخش مهارتافزایی جوانان تأکید کرد و گفت: طی چند ماه اخیر سعی شده است در راستای رویکرد توسعه منطقهای، تفاهمنامههای کاربردی با صنایع و سازمانهای بزرگ و ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان منعقد شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: برنامهریزی برای ایجاد ۱۱ هنرستان جوار کارگاهی در سطح استان و نقش کلیدی هنرستانهای فنی و حرفهای در تربیت نیروی کار ماهر در راستای تحول در نگاه جامعه به آموزشهای مهارتی صورت گرفته است.
ابراهیمی در خصوص برنامههای اشتغال برای زندانیان هم گفت: تأکید ما بر تعامل بیش از پیش در راستای اشتغالزایی پایدار زندانیان از طریق مهارت آموزی است، زیرا با ایجاد اشتغال بازگشت امن زندانیان را به جامعه فراهم میکنیم.
وی به دیدار با مدیرکل زاندانهای استان کرمان هم که به تازگی انجام شده بود اشاره کرد و گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی در راستای ایجاد اشتغال برای زندانیان کرمان در رشتههای صنایع دستی، تراش سنگهای قیمتی، دوچرخهسازی، فیلترسازی و رستههای مختلف کشاورزی صورت گرفته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: از اهداف مهم اقدامات اصلاحی و تربیتی در زندانها، ایجاد اشتغال از طریق ارائه آموزشهای لازم با توجه به نیاز جامعه است و این مهم باید با همافزایی بنیاد تعاون استان، همه مسئولان و کارآفرینان صورت گیرد.
ابراهیمی به ارائه خدمات مطلوب به به جامعه هدف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: خوشبختانه طرح کالابرگ الکترونیکی به نحو مطلوب در حال اجراست و کوچکترین مشکلی در عرضه کالاهای اساسی نداشتهایم.
وی تأکید کرد: ۱۱ کالای اساسی طرح کالابرگ الکترونیکی از طریق ۴ هزار و ۵۸۰ فروشگاه در سطح استان توزیع شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از هفتم تیرماه آغاز و برای دهکهای یک تا سه به ازای هر نفر مبلغ ۵۰۰ هزار تومان و به افراد مشمول دهکهای چهار تا هفت (خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی ) به ازای هر نفر مبلغ ۳۵۰ هزار تومان اعتبار در نظر گرفته و به حساب سرپرست خانوار واریز شد.
انتهای خبر/ طهماسبی