۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ويژه‌های خبری
کرمان پیشتاز جذب بودجه ارتباطات روستایی کشور
کرمان پیشتاز جذب بودجه ارتباطات روستایی کشور

کرمان پیشتاز جذب بودجه ارتباطات روستایی کشور

سرپرست اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان گفت: استان کرمان با جذب بیش‌ترین میزان اعتبارات ملی در حوزه توسعه ارتباطات روستایی، به یکی از استان‌های پیشتاز کشور در کاهش شکاف دیجیتال تبدیل شده است. تمرکز این اعتبارات بر مناطق کم‌برخوردار است. آزاده تاج‌الدینی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری «اقطاع خبر» با […]


سرپرست اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان گفت: استان کرمان با جذب بیش‌ترین میزان اعتبارات ملی در حوزه توسعه ارتباطات روستایی، به یکی از استان‌های پیشتاز کشور در کاهش شکاف دیجیتال تبدیل شده است. تمرکز این اعتبارات بر مناطق کم‌برخوردار است.

کرمان پیشتاز جذب بودجه ارتباطات روستایی کشور

آزاده تاج‌الدینی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری «اقطاع خبر» با تاکید به این‌که استان کرمان در مسیر کاهش شکاف دیجیتال، به یکی از استان‌های پیشتاز در جذب اعتبارات توسعه ارتباطات روستایی و شهری تبدیل شده است، مطرح کرد: بخش عمده این اعتبارات ملی صرف مناطق کم‌تر برخوردار، به‌ ویژه جنوب استان و همچنین شهرستان‌های شهر بابک، بافت و رابر شده است.

سرپرست اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان با اشاره به وضعیت گذشته شهرستان رابر که از پایین‌ترین شاخص‌های پوشش ارتباطی در کشور برخوردار بود، گفت: در سال‌های اخیر، با اجرای زیرساخت‌های جدید، شاخص پوشش این منطقه از حدود ۲۵ درصد به بیش از ۹۰ درصد رسیده و در وضعیت مطلوبی قرار دارد.

وی ادامه داد: تلاش‌های گسترده برای اتصال مناطق روستایی به شبکه ملی اطلاعات وجود دارد و تاکنون بیش از ۲ هزار و ۲۹۰ روستای استان، شامل روستاهای بالای ۲۰ خانوار، به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند. این در حالی است که مجموع روستاهای بالای ۲۰ خانوار در استان، حدود ۲ هزار و ۷۹۹ روستا است البته طبق تعهد وزارت ارتباطات، تا پایان برنامه هفتم توسعه، تمام این روستاهای بالای ۲۰ خانوار در استان  به شبکه ملی متصل خواهند شد.

۵G در کرمان، تابع سیاست ترافیکی اپراتورها

سرپرست اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان در پاسخ به برخی نگرانی‌ها درباره ناعادلانه بودن توسعه فناوری نسل پنجم تلفن همراه (۵G) در سطح شهر کرمان، توضیح داد: توسعه این فناوری بر اساس سیاست‌های ترافیکی اپراتورها صورت می‌گیرد، یعنی جایی که مصرف بالاتر باشد، زیرساخت زودتر فراهم می‌شود. این به‌ معنای تبعیض جغرافیایی نیست، بلکه تابع رفتار مصرفی کاربران است.

وی افزود: بر اساس رصد انجام شده از داده‌هایارسالی از سوی اپراتورها، تجهیزات ۵G در بسیاری از نقاط شهر کرمان از جمله میدان ارگ، اختیارآباد، بزرگراه امام (ره)، شهرک مطهری، میدان سرآسیاب، خیابان دستغیب، خیابان ابوذر و دیگر مناطق فعال شده‌اند. برخی کاربران ممکن است به دلیل عدم پشتیبانی گوشی‌های تلفن همراه‌شان از فناوری ۵G، تصور کنند که در مناطقشان این فناوری فعال نیست.

اشتغال‌زایی دیجیتال و توانمندسازی روستاییان

تاج‌الدینی با اشاره به تأثیر دسترسی پایدار به اینترنت در توسعه روستاها گفت: دسترسی به سرویس‌های مالی، سلامت، گردشگری و سایر خدمات الکترونیکی در بستر اینترنت، زمینه‌ساز اشتغال پایدار در جوامع روستایی است.

وی همچنین از اجرای تفاهم‌نامه‌ای با سازمان آموزش فنی‌ و حرفه‌ای کشور برای آموزش ۵۰۰ هزار نفر نیروی متخصص در حوزه فناوری اطلاعات خبر داد و افزود: سهم استان کرمان از این برنامه، آموزش ۳۰ هزار نفر است که کار آن با همراهی اداره کل فنی‌ و حرفه‌ای آغاز شده و تا پایان برنامه هفتم توسعه ادامه خواهد داشت.

هدف‌گذاری سال ۱۴۰۴؛ توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی

سرپرست ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان در بخش پایانی سخنان خود مهم‌ترین اولویت امسال را توسعه زیرساخت‌های ارتباطی شهری و روستایی دانست و گفت: در شهرها نیز همچنان نواقص پوششی وجود دارد. همکاری شهرداری‌ها و نهادهای مربوطه برای استقرار تجهیزات و توسعه سایت‌ها ضروری است.

وی همچنین از راه‌اندازی مجتمع تخصصی فناوری اطلاعات در استان خبر داد و افزود: در تلاشیم با صدور مجوزهای لازم، مجموعه‌ای از کسب‌ و کارهای حوزه فاوا را در یک مجتمع تخصصی از تأمین مالی و مشاوره تا اتصال به بازارمستقر و حمایت کنیم.

انتهای خبر/ پسند


———-
منبع:آرمان

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*