وی ادامه داد: برای بیش از ۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در شمال و جنوب استان را قرارداد منعقد کردیم که از این میزان تاکنون بیش از ۲۷ هزار هکتار برداشت شده و قریب به ۲۰ هزار پرونده نیز تشکیل شد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان تاکید کرد: از آنجایی که تقریباً تهیه و تولید نقشه برای کشاورز ما یک موضوع هزینهبر است و به ازای هر هکتار شاید میلیونها تومان کشاورزان برای نقشهبرداری متحمل هزینه کند بنابراین سیاست سازمان به سمت رایگان شدن این طرح حرکت کرد.
هاشمی ادامه داد: اجرای طرح رایگان نقشهبرداری با حمایت سازمان برنامه و بودجه کشور مطرح، توسط دولت ارائه و از سوی نمایندگان در مجلس شورای اسلامی تصویب شد تا به صورت رایگان این نقشهها تولید شوند، به همین علت ما با شرکتهای پیمانکار قراردادهای اجرا را منعقد کردیم.
وی افزود: شرکت مشاور باید از طریق سامانه الکترونیکی استعلاماتش را از ظرفیت سازمانهایی همچون جهاد و منابع طبیعی انجام بدهد و چنانچه استعلام صادره با رای مثبت صادر شوند، نقشهبرداری برای کشاورز انجام و در نهایت منجر به صدور سند خواهد شد.
مدیرکل ثبت اسناد استان کرمان ادامه داد: برنامهریزیهای ما به این سمت و سو رفته که توسط شرکتها مدارک و مستندات اشخاص در همان روستای موردنظر جمعآوری شود، و نهایتاً ظرفیتهای قانونی مثل تعیین تکلیف اراضی و ساختمانی فاقد سند رسمی منتهی به صدور سند شوند.
هاشمی با بیان اینکه ارائه خدمات رایگان منتهی به صدور سند، زمان محدودی دارند، ادامه داد: با شرکتهایی که ما قرارداد بستهایم، مدت اجرای طرح رایگان را تا پایان سال جاری تعیین کردیم.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک کرمان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه زمان قرارداد ما با شرکتهای خدماترسان محدود است، از مردم کرمان، دهیاران، شوراها و کشاورزان میخواهیم که برای استفاده از این فرصت تلاش کنند، زیرا سال آینده گران تمام خواهد شد و ما مجبوریم برای صدور سند از کشاورز هزینه اخذ کنیم.
انتهای خبر/ طهماسبی