نامجو با اشاره به تشکیل اولین جلسه کارگروه استانی مقابله با رمزارزها در اردیبهشت سال جاری با حضور دبیر کمیسیون نظارت و برنامهریزی بر قاچاق کالا گفت: با مشارکت دستگاهها و سازمانهای نظارتی و مراجع قضایی و تشدید نظارتها امیدواریم شاهد کاهش استفاده از رمز ارزهای غیر مجاز باشیم.
وی به اطلاعرسانی از طریق رسانهها و صدا و سیما اشاره کرد و گفت: تبلیغات محیطی با همکاری شهرکهای صنعتی و سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری نیز انجام شده است.
نامجو بابیان اینکه ماینرهای غیرمجاز توسط نیروی انتظامی توقیف میشود و برای امحا در اختیار سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی قرار میگیرد، اظهار کرد: مانیرهایی که مجوز استخراج نداشته و از برق غیرمجاز هم استفاده کنند، غیرمجاز است، همچنین به طور کلی ماینری که مجوز رسمی از وزارت صمت هم نگرفته باشد غیر مجاز تلقی میشود.
هادی سفیدمو نیز در این نشست با تقدیر از عملکرد شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان در مقابله با رمزارزهای غیرمجاز گفت: مقابله با استخراج غیرقانونی رمز ارزها وماینرها در رفع ناترازی برق تاثیر زیادی دارد.
مجری طرح نظارت و ساماندهی استخراج رمز ارز شرکت توانیر گفت: امسال توانیر با تغییر در رویکرد اجرایی در عملیات شناسایی و معرفی مراکز استخراج رمزارز توسط شهروندان به دنبال ساماندهی هرچه بیشتر این مزارع از یک سو و از سوی دیگر کاهش مصارف غیرمجاز در این حوزه است.
سفیدمو در خصوص پاداشهای تعیین شده توسط توانیر برای کسانی که اقدام به ارائه گزارش در سایت http://www.tavanir.org.ir/ و در بخش ثبت گزارش رمزارز غیرمجاز میکنند، تصریح کرد: تمام اطلاعات ثبتشده از طریق این سامانه در اوج محرمانگی بوده و بهصورت طبقهبندی شده نگهداری میشود که پس از انجام مراحل قانونی توسط پلیس امنیت اقتصادی و دستگاه قضایی بر اساس دستورالعمل ابلاغ شده برای هر ماینر غیرمجاز یک میلیون تومان، پاداش معرفی مراکز استخراج رمزارز برای آنها لحاظ و به شماره حسابی که در سامانه ثبت کردهاند واریز خواهد شد.
منبع: فارس
انتهای خبر/ طهماسبی